"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #11 |
| yaya forever Kayıt Tarihi: 27-04-2004 Yaş: 22 | Güzel sesi var bunların oldu bitti severim Serkan bide filtreyi halletsen artık senfoni olur ![]() bizde ekliyelim birazdan yeni ses efektimizi
__________________ ![]() Çıldırın! Mesajı son düzenleyen Gti : 09-06-2008 - 20:30. |
| |
| | #12 |
| +200hp club Kayıt Tarihi: 10-07-2004 Şehir: balıkesir,izmir Yaş: 24 Otomobil: n/a vectra v6, bmw e90 | ekle ekle bı kıyaslayalım ıkısını 350z ah öle sesiimiz olması için neler vermezdım...
__________________ |
| |
| | #13 |
| Doctor | öle deme lan bayaa büyük motorlu spor araba sesi gibi,gaz tepkiside öle,açma kapama tuşuyla çalışıyomuş gibi
__________________ Gönül istiyorki,sevip sevilirken bir mucize olsa zaman dursa... |
| |
| | #14 |
| Eşşek Ne Anlar Hoşaftan. Kayıt Tarihi: 17-03-2006 | layn züper kazasız belasız
__________________ |
| |
| | #15 |
| MiliTanZ. | çok güzel ses ![]() araç İzmirdemi.
__________________ YAKÇAZ DEDİYSEK YAKARIZ... |
| |
| | #16 |
| Eşşek Ne Anlar Hoşaftan. Kayıt Tarihi: 17-03-2006 | hangi tünel mavi neon çıkışlı ben onu kavrayamadım ?
__________________ |
| |
| | #17 |
| Doctor | modifiyeli tunel
__________________ Gönül istiyorki,sevip sevilirken bir mucize olsa zaman dursa... |
| |
| | #18 | |
| +200hp club Kayıt Tarihi: 10-07-2004 Şehir: balıkesir,izmir Yaş: 24 Otomobil: n/a vectra v6, bmw e90 | Alıntı:
emme sesı cok farklı bişiy yaw bide araba gidince aynı zamanda baya keyıflı hal alıyor.. hasan tunel sekıl yenı yapıldı manısada ana yol uzerınde
__________________ | |
| |
| | #19 |
| yaya forever Kayıt Tarihi: 27-04-2004 Yaş: 22 | karşılaştırılırmı yaw 1.6 bizdeki ekliyom şimdi
__________________ ![]() Çıldırın! Mesajı son düzenleyen Gti : 10-06-2008 - 01:55. |
| |
| | #20 |
| Senior Member | oo süper maşallah.
|
| |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|