"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #41 |
| Kuzey Güney Kayıt Tarihi: 24-08-2007 Yaş: 24
| Re: V8 Komple Egsozun Son Sesleri kırmızı pontiaclı ankaralı can dimi ?
|
| | |
| | #42 | |
| Boss Kayıt Tarihi: 26-03-2005 Şehir: İstanbul Yaş: 22 Otomobil: CC5
| Re: V8 Komple Egsozun Son Sesleri Alıntı:
yapmalısn keısnlıkle cok fark edıo
__________________ Ötv'ye hayır değil bu ulkeye ötv'yi getiren cıkarcı adi zihniyete hayr Mesajı son düzenleyen Mustafa Salih Küçükdoğan : 27-08-2007 - 14:13 | |
| | |
| Reklam |
| | #43 |
| hız dutgunu :) | Re: V8 Komple Egsozun Son Sesleri eeth nerden bildiniz,nicki tanıyamadım da ![]() transamı satalı 3-4 ay oldu ya,cherokeeci olduk |
| | |
| | #44 | |
| hız dutgunu :) | Re: V8 Komple Egsozun Son Sesleri Alıntı:
geçen bizde filtre takmaya niyetlendik de usta orda sensöz var göstergede sürekli uyarı verir dedi bizde takmadık,eğer yoksa bende takıyım | |
| | |
| | #45 | |
| renaultsport | Re: V8 Komple Egsozun Son Sesleri Alıntı:
| |
| | |
| | #46 | |
| Re: V8 Komple Egsozun Son Sesleri Alıntı:
bı soeun yok normal kullanımda yakar degısmıo yuklendıgınde cok zevklı bı ıvmelenme var
__________________ Ötv'ye hayır değil bu ulkeye ötv'yi getiren cıkarcı adi zihniyete hayr | |
| | |
| | #47 |
| Re: V8 Komple Egsozun Son Sesleri
__________________ Ötv'ye hayır değil bu ulkeye ötv'yi getiren cıkarcı adi zihniyete hayr |
| | |
| | #48 |
başka bir sitede görmüştüm sizi amerikan üzerine bir sitede ameriCANmscle olduğunu görünce aynı kişimisiniz diye sordum sadece
|
| | |
| Reklam |
| | #49 |
| hız dutgunu :) | Re: V8 Komple Egsozun Son Sesleri
evet tüm amerikan sitelerinde üyeliğim var da nick farklı, pontiac dedin de o arabalar aklıma geldi yahu ne günlerdi,bigün 97 transam,öbürrgün 76 transamla gezerdik,şimdi ikiside kıymet bilmez adamların elinde ,2 ayda bi geliyolar sanayiye ne oldu,arkadan arabaya vurduk |
| | |
| | #50 |
salih kardeş markası ne bu egzosların
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|