"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #22 |
| hız dutgunu :) | Re: V8 Komple Egsozun Son Sesleri
aynısından bizde de var,bizde standart tekli geziyoz ama ben bu sesi bile seviyorum, seninkisi biraz kamyonet sesinimi andıryo sanki ![]() bide sizin kaza videonuzu izlemiştik o da çok güzeldi ![]() neyse tekrar allah kaza bela vermez inş., allah bizede bi 69 r/t nasip eder inş. , (tr'de 1 yada 2 tane ama olsun belki denk gelir uheuehuehe )
Mesajı son düzenleyen AmeriCANmscle : 27-08-2007 - 00:45 Sebep: imla hatası :D |
| | |
| | #23 |
| Boss Kayıt Tarihi: 26-03-2005 Şehir: İstanbul Yaş: 22 Otomobil: CC5
| Re: V8 Komple Egsozun Son Sesleri
bırgun sennde bınmen ıcın zaman kalacak
__________________ Ötv'ye hayır değil bu ulkeye ötv'yi getiren cıkarcı adi zihniyete hayr |
| | |
| | #25 |
| Re: V8 Komple Egsozun Son Sesleri umud sansürle sansürle anlasılmasın
__________________ Ötv'ye hayır değil bu ulkeye ötv'yi getiren cıkarcı adi zihniyete hayr |
| | |
| | #27 |
umud 1o numara olmıus valla cok manalı duruo ![]()
| | |
| | #28 | |
| Re: V8 Komple Egsozun Son Sesleri Alıntı:
![]() valla ankarada var bılıom ısttede cok yıpramıs bılıom bıde adanada var 68 - 69
__________________ Ötv'ye hayır değil bu ulkeye ötv'yi getiren cıkarcı adi zihniyete hayr | |
| | |
| | #29 |
| hız dutgunu :) | Re: V8 Komple Egsozun Son Sesleri
bizim ankarada dükkanımız var amerikan oto yedek parçası üzerine,zaten bende abimler sayesinde kaptım amerikan hastalığınıda yaaw ![]() eğer jeep'e parça lazım olursa aldığınız yerle bizi karşılaştrın,bizimkiler baya ucuz die biliyorum ![]() ama pahalıysa telefonu yüzlerine kapatın ![]() bizim 3 tane grand cherokee miz var, 96 model beyaz,97 model bordo avrupa versiyon,98 5.9 bu aralar baya hastası çoğaldı,bizde alıp satıp yol yapıyoruz kendimize |
| | |
| | #30 |
oo cok ıyı valla eger bı parca problemım olursa haberlesıırzz suan sadece egsozları orjınalıne cevırıyorm okadar
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|