"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #11 |
| ...TeaM RiDeRS... Kayıt Tarihi: 04-05-2004 Şehir: İstanbul/Merter Yaş: 28 Otomobil: Impreza Gt | Re: LeoN & Sebring ya can özür dilerim pm atmışsın ben daha yeni farkına varıyorum saolasın iyiyim herşey sendede yolunda video dan belli zaten
__________________ www.otvyehayir.com |
| | |
| | #13 |
| ...TeaM RiDeRS... | Re: LeoN & Sebring
Ses'de şekilde 10 numara olmuş kanka güle güle kullan |
| | |
| | #14 | |
| ...TeaM RiderS... Kayıt Tarihi: 07-04-2005 | Re: LeoN & Sebring Alıntı:
sorun deıl kanka ![]() bende o tunel senın bu tunel benım dolanıyorum işte ![]() tşkler hakan .... saolasın kanka senınkının yanında bışey deıl idare edıyorus işte....acaba 61 mı taksam dıe düşünüyorum | |
| | |
| | #15 |
| ...TeaM RiDeRS... Kayıt Tarihi: 04-05-2004 Şehir: İstanbul/Merter Yaş: 28 Otomobil: Impreza Gt | Re: LeoN & Sebring
Ankarada tünel bol
| | |
| | #16 |
| ...TeaM RiderS... Kayıt Tarihi: 07-04-2005 | Re: LeoN & Sebring kanka hiç sorma tunel cennetı burası ![]() gökçek amca saolsun |
| | |
| | #17 |
| ...TeaM RiDeRS... Kayıt Tarihi: 04-05-2004 Şehir: İstanbul/Merter Yaş: 28 Otomobil: Impreza Gt | Re: LeoN & Sebring
ben 2005 askerken 71 tane vardı tünelli kavşak şimdi kaç olmuştur kim bilir bizde ancak 3-4 tane ondada asfalt yaramaz Sütlüce tüneli hariç
| | |
| | #18 | |
| Name : Erhan | Re: LeoN & Sebring Alıntı:
Bende almayı düşünüyorumda leon+sebring
__________________ | |
| | |
| | #19 |
| ...TeaM RiderS... Kayıt Tarihi: 07-04-2005 | Re: LeoN & Sebring şiddetle tavsıye ederım |
| | |
| | #20 |
| Name : Erhan | Re: LeoN & Sebring
leon bugün geldi kısmetse sebringte yakındır
__________________ |
| | |
| Reklam |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|