"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| tasarım by_elite tunıng Kayıt Tarihi: 04-12-2007 Şehir: istanbul / Avcılar Otomobil: renault |
borla blindiği uzere prosche ile çalışı 2007 den başlaya serüven hala devam edi o agresif hava çıkışlı egzozları ile ses konusunda bütün dikkatler i üzerine çekiyo BORLA Çeşitli modellerin videoları iştee ..... nissan 350 borla nvidia takımı super sound focus zx3 borla elanor sound buda bizden millete türk oto egzoz alevi nfs hesabıı tipo ngt flames iyi seyirler selametle
__________________ " Renault otomobiller yaratır " araç: megane siyah damalı üstü 1.5 dci |
| | |
| | #2 |
| rana verne Kayıt Tarihi: 26-12-2004 Yaş: 21 |
tipo ngt flames bu video bana aittir ayrıca youtubede ekleyene bakarsan bu kullanıcı adıyla aynıdır. ve benim egsozum borla değil. tamamen bana ait bir egsoz çalışmasıdır. lütfen yanlış bilgilendirmeyelim. teşekkürler....
__________________ egsoz alev kiti ile ilgili tüm sorularınızı pm atabilirsiniz... |
| | |
| | #4 |
| arıza Kayıt Tarihi: 30-12-2007 Yaş: 21 |
yaw bu eleman hakketen efsane oldu yaw.... ![]() arıza herif.... diger eksozlar ne markaydı acaba...![]()
__________________ herşeyin bittigi yerde bn başlarım |
| | |
| | #5 |
| Eşşek Ne Anlar Hoşaftan. Kayıt Tarihi: 17-03-2006 |
bukadarını ilk defa görüyorum ![]() ![]()
__________________ |
| | |
| | #6 |
| ...::: вмω ƒαηı :::... |
beyler bu tipodan ateş nasıl çıkıyor?
__________________ ![]() WWW.OTVYEHAYİR.COM |
| | |
| | #7 |
| rana verne Kayıt Tarihi: 26-12-2004 Yaş: 21 |
güzel çıkıyor
__________________ egsoz alev kiti ile ilgili tüm sorularınızı pm atabilirsiniz... |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|