"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #11 |
| PASHA Kayıt Tarihi: 22-11-2006
|
arab bugattiyi bol bulmuş ipine kuşağına sürmüş ...
|
| | |
| | #12 | |
| Forever MB Kayıt Tarihi: 04-02-2008 Şehir: slovakia-banska Otomobil: 20O6 hdi
| Alıntı:
| |
| | |
| | #13 |
| ask; sari lacivert... |
berkg, yazdiklarin arap tanimina 1e 1 uyuyor, en ilginci 40 yillik araba kredisi. ozaman acinacak durumdalar oylemi?
__________________ opel corsa toyota corona ![]() ![]() |
| | |
| | #14 |
| Üye Kayıt Tarihi: 25-12-2004
|
veyron pur sang diye geçiyor bu. sadece 5 tane var. veyron'dan daha hafif. fabrika çıkışı boya böyle.
|
| | |
| | #15 |
| SARMAN |
gündüz görmek isterdim bide 100 kg hafifliği hoşuma gitti alabilirim |
| | |
| | #16 |
| bg | okadarda degilde...heryer gibi zengini var fakiri.. ama iste devletleri sahip cikiyor. vergi almiyor, tesvikler cok.. yani banka memuru 40yillik kredi cekip corvette aliyor ..gosterisli dugun yapiyor fln filan...ama tabi buyuk isadamlari vs'leride yok degil...
|
| | |
| | #17 |
| . . . . . . . . . . . . . |
yeşil peugeot 406 boy boy ayırıyo veyronu |
| | |
| | #18 |
| The Economist Kayıt Tarihi: 14-04-2005 Yaş: 25 Otomobil: Yaris TS VVT-I
|
Ben ne kadar orada yaşamamış olsamda 3-4ay önce tatil için Dubai gitmiştim. O arada tabi Abu Dhabi vs... gezdim. Gerçekten çok cimriler. Dubai'de yaşayan ve çalışan nüfusun %60'ı pakistanlı.(Konuştuğum mısırlı taksicinin yalancısıyım+ama bindiğim %90taksi şöförüde pakistanlıydı) Mısırlı taksicinin dediğine göre ayda 100$ alıyorlarmış orada çalışanlar(pakistanlılar vs..) 1 yıl boyuncada sadece 100$ ile yaşıyorlarmış. Kaldıkları apartmanları dışardan gördüm mülteciler gibi 20kişi aynı evde yaşıyorlar. Araba vs.. hayallerinde bile yok. Zaten 3-4yıl dubai'de çalışıp sonradan pakistana döndüklerinde saray gibi bir ev alacak paraları oluyormuş. Tahmini 1.000$x4=4.000$'a. Onun dışında kraliyet ailesinden olanları ya da zengin işadamlarını dışarda fazla göremiyorsunuz. Benim gördüğüm sadece büyük alışveriş merkezlerinin valelerinde araçları duruyordu. Kral halkına inanılmaz sahip çıkıyor. Gene taksicinin söylediğine göre, evlenen bir erkeğe 100.000$ tarzında bir para veriyor sadece evlendiği için. Onun dışında sadece gösteriş olduğuna başka bir örnekte Burj El Arap(meşhur otel) Otelde kalan kişi sayısı çok çok çok az. Hatta hiç yok gibi. Bu otel full olarak çalışsa 40-50yıl içinde kendi parasını çıkarabilecekmiş. Ama o da imkansız. ![]() Yani sadece gösteriş...
__________________ |
| | |
| | #19 |
| ask; sari lacivert... |
anlattiklarinizdan su sonucu cikarttim; ARAP'i tersten okursak PARA, PARA'yi tersten okursak ARAP
__________________ opel corsa toyota corona ![]() ![]() |
| | |
| | #20 | |
| bg | Alıntı:
bu arada dubai plakali luks araba gordunmu hemen arap diyip gecmeyen. Bi cok luks arabayada yabancilar biniyor. vergi cenneti oldu icin Ingiliz Rus ve dogu blokdan cok adam gelip sirf ev ve ucuz araba alip tatil yapiyorlar.. hatta bir ukranyali isadami var Burj al arab'da yasiyor. Resimlerde gordumuz bowling pabuc Veyron (pegaso)'dan tut. beyaz SLRlara kadar onundur... Hatta Mehmet Basaran bir kac tane arabasini Dubaiden alip Istanbul'a yollatiyor. Her turlu adam cikiyor ordan | |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|