"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Yaş: 31
| Tu5j4/l3
TU5J4/L3 ---> 230 km/s (6400 d/dk.) Ağustos 2007 Süre : 6.20sn Frame : 1469 kbps Orjinal kayıt 10 dakikadan biraz fazlaydı....Süreyi biraz kısaltarak düzenledim.... Montajı biraz zorladı....Beğenilerinize sunuyorum...... |
| | |
| | #2 |
| TeamRS Kayıt Tarihi: 30-05-2005 Yaş: 21
|
Kısa film tadında olmuş abi bu ![]() Yer kamerası harika. |
| | |
| | #3 |
|
Teşekkürler Ömer....Profosyonel ekipman olmadığı için sabitlemek biraz zahmetli oldu.... Eldeki kısıtlı imkan ve amatör ruh ile ancak bu kadar oluyor..... |
| | |
| | #4 |
| ...::: вмω ƒαηı :::... |
çok güzel olmuş yaa abi nasıl yaptın bunu?
__________________ ![]() WWW.OTVYEHAYİR.COM |
| | |
| | #5 |
|
Sağol Barış.... Tampona sabitlenmiş kamera için soruyorsan..Digital fotograf makinası kullandım.... Normal kamerayı taşıyacak güçte ekipman ve bağlantı aparatları yok bende... Orta bölümdeki plakanın tam altı...İzgaraların oraya tutturdum... Bu amaçla kullandığım parçalar... Bez,Plastik kelepçe, (en 2cm),boya bandı...Görünüşü biraz kaba oldu ..Ama sağlamlık adına çok uğraştım......220 km/s-230 km/s hızlardaki rüzgarlarla muhatap kalacaktı...Sorunsuz bir şekilde kayıttı yaptı görevini tamamladı.... |
| | |
| | #6 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 30-12-2004 Yaş: 26 Otomobil: mondeo ghia-x blacktop
|
çok güsel emeğine sağlık
__________________ hiper aktif miyim neyim..bea |
| | |
| | #7 |
| nuriQocca |
içerideki rüzgar sesimi? bence çok iyi bir çekim oLmuş..
__________________ |
| | |
| | #8 |
| Keptın |
Demir eline sağlık valla harika bir çalışma ayna di mi rüzgar sesini yapan
__________________ |
| | |
| | #9 |
| Xtreme Member Kayıt Tarihi: 15-11-2006 Şehir: Istanbul/Beylikdüzü Yaş: 20 Otomobil: Yok
|
Abi harika bir video olmuş.Ellerine sağlık. Ayrıca o 4 kamerayı ayarla sabitle,sonra videoda birleştir bunlar bile bayağı uğraştırıcı işlemler
__________________ |
| | |
| | #10 |
| ***2.ÇARKÇI*** |
ellerine saglik demır abım.. scoop ve arka tampon (ben ses ıcın vıdeo ıstıyorum) kamerası ıcın senden yardım alıcaz deemek kı
__________________ |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|