"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #11 |
| MuRaT Kayıt Tarihi: 01-05-2004
| Re: RS4 & WRX trafikte it dalaşı
RS4 fena gidio subi yalan olmus.
|
| | |
| | #12 |
| Orhan Baba Kayıt Tarihi: 05-03-2007 Şehir: Ankara Yaş: 30 Otomobil: Ford Fusion
Blog Kayıtları: 4 | Re: RS4 & WRX trafikte it dalaşı
verilmişti galiba
__________________ www.OTVYEHAYIR.com |
| | |
| | #14 | |
| Senior Member | Re: RS4 & WRX trafikte it dalaşı Alıntı:
+1 ...
__________________ | |
| | |
| | #15 |
| otomotiv mühendisi adayı | Re: RS4 & WRX trafikte it dalaşı
rs4 cüde iş yok. wrx ci zaten geçmeye çalışmıo ki istese rahat geçer o adamı.. bunların yanına bi de motor yakışırdı yaw |
| | |
| | #16 |
| Ace | Re: RS4 & WRX trafikte it dalaşı
harika yollar... RS4 bariz daha çabuk hızlanıyor... ama direksiyonu silkelemekten gidemedi bir türlü... makara olsun diye gazlamışlar... öyle çok çok birbirlerini geçme hevesi göremedim ben... seyri keyifli bir video olmuş... süratleride hiç az değil bence... 200 ün üstünede çıkıyolar bazı yerlerde benim tahminlerime göre... auto engeneer +1 motorda olsaydı tadından yenmezdi... m5 ve rs4 videosuna göre neredeyse trafiği hiç riske atmamışlar ama yinede trafik var ve tehlike her halikarda devam ediyor...
__________________ Siz bilirsiniz |
| | |
| | #17 |
| AOVGFG Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Yaş: 29 Otomobil: uçar gider
yol da hakkaten tam motorlukmuş asfalt güzel, virajlar harika, ortalama bi race sağlam bi binici ile iyi makara yapardı burda |
| | |
| | #18 |
| PoWeR Kayıt Tarihi: 27-09-2004 Yaş: 30
Bencede makara olsun die gazlamışlar,,birbirlerini geçme hevesi içinde değiller gibi....YouTube'a malzeme için yapmışlar....M5 ve RS4 videosu daha adrenalin dolu....RS4 çok yatıyor ama virajlarda....
|
| | |
| | #19 |
| Hayko Cepkin | Re: RS4 & WRX trafikte it dalaşı
deli bir video olmuş bence...
|
| | |
| | #20 |
| ZugoR | Re: RS4 & WRX trafikte it dalaşı
__________________ www.otvyehayir.com |
| | |
![]() |