"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| ...TeaM RiDeRS... Kayıt Tarihi: 04-05-2004 Şehir: İstanbul/Merter Yaş: 28 Otomobil: Impreza Gt
| Rolling F430/360 Modena/M3/Corvette C6 (Türkiye ;) )
Neye niyet neye kısmet başka bir forumdan arkadaşlarımız denemeye çıktıklarında denk geldikleri harika anlar +18 - Video
__________________ |
| | |
| | #2 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 02-08-2006
|
İzlemesi bile çok keyifli |
| | |
| | #3 |
| '95 |
harika ya...ferrarilerin arka difüzörün ordaki ışıklarda muhteşem olmş formula 1 vari..mükemmel video sağol koray
__________________ |
| | |
| | #4 |
| 16 BLS ..... Kayıt Tarihi: 22-06-2007 Şehir: Bursa Yaş: 25 Otomobil: Chevy Kalos
|
Çok fena yahu. İZle izle doyum olmaz. biraz daha uzun cekselermiş keşke. Sesler muhteşem goruntu muhteşem. M3 te arkadan fena uzuyor. İleride trafige takılmasalar baya daha gıderdi onlar. Arada gaza gelen toyota corolla da super ![]() |
| | |
| | #5 |
| HKS bluewolf :) Kayıt Tarihi: 17-04-2005 Şehir: Bursa Yaş: 24 Otomobil: Corolla HB
|
he yaw dun izledim ne felaket vi videodur resmen orgazmın doruklarındalar
__________________ |
| | |
| | #6 | |
| ...TeaM RiDeRS... Kayıt Tarihi: 04-05-2004 Şehir: İstanbul/Merter Yaş: 28 Otomobil: Impreza Gt
| Alıntı:
Çekerken sarj maalesef bitmiş olan biten video bu bende izledikçe izleyesim geliyo
__________________ | |
| | |
| | #7 |
| Eski Member |
Ana yakanlanmışız |
| | |
| | #8 | |
| 16 BLS ..... Kayıt Tarihi: 22-06-2007 Şehir: Bursa Yaş: 25 Otomobil: Chevy Kalos
| Alıntı:
Ah ulen ahhh... Nerde bu eray gidip linç edelim | |
| | |
| | #9 |
| Eski Member |
Kendimi LeMans yarışlarında hissettim gerçekten harika emeği geçenlere |
| | |
| | #10 |
| . |
kulaklarımın pası silindi
__________________ |
| | |