Kayıt Ol Yardım Üye Albümleri Sosyal Gruplar Etiketler Arama Bugünkü Mesajlar Forumu Okunmuş Say Arama

Geri   Modifiyem© > ModifiyeM© Com > Video > Otoban & Cadde & Challange

Cevap

Konu Seçenekleri
Eski 15-04-2007, 02:31   #81
Senior Member

antidot - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Re: resmen mallar ya... yaptıkları seylere bakın!!

arkadaşlar babalar gibi yorum yaptım videosuna kudursun dursun ipne

antidot Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 15-04-2007, 02:45   #82
Aktif Üye

Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi CeM2000 Mesajı Göster
it herifler..hakimiyeti kaybedip dağılsan arabandaki insanlar da ölse yada hayat boyu sakat kalsa çok yazık olmayacak mı..biraz bunları düşünün ya..bu arada bazı arkadaşlarımız bana böyle biri denk gelse kafasını kırarım tarzı mesaj yazmış,bence böyle düşünmekten vazgeçin,karşınızdaki kişi sizden çok daha güçlü olup sizi pert edebilir..çok zorda kalmadıkça kavgadan uzak duralım.

benim hayatımı tehlikeye atacak eywallah iyi yolculuklarmı diyecem başkasının yumruğunu yemeyen kendi yumruğunu balyoz sanarmış ama ya ben onu döverim yada 5 yumruk yer 1 tane yumruk atarım bu yine yeter öyle bi durumda sen hiç bişey yapmıycakmısın

keops-59 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 15-04-2007, 02:51   #83
MERCEDES-BENZ

Nitrous666 - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

bunun gibi tipler cok trafikte birde yanlarında kız oldumu tamam kendilerini batman sanıyorlar sonra ağaclarda sarılı şekilde bulunuyorlar o değil trafikte normal olması gereken gibi seyir eden araclara carpması an meselesi nasılbir beyin varsa(şüpeli olduğu)
gerizekalı işte ne diyeceksin bmw ye biniyor ama insan değil türkiyedede cok bu tipler

örnek bugün yaşadım cevahire giriyoruz ışıklarda bekliyoruz en öndeyim yeşil yandı bir baktım sağdan herif girmiş arkamda araba dolu renault vels... birşey siyah az kalsın giriyordum kestim tabi yolunu o.c.nun ne yapıyorsunlan dedim hemem köpek oldu tabi yanında cocukta var önde bunun gibi nicesi yolda giderim herif makas atar daha cok modlu araclar (malesef) kangoo caddy doblo tarzı araclar hele iki gün önce şerefsiz bir palio van gümüş merterden geliyorum orta şeritteyim sol dolu sağdan sen gel atla önüme hızımda 80-90 az kalsın carpıyordum sinirlendik tabi yetiştik yakaldık sellektör yaptım trafij sıkışmaya başladı herif bir kacıyor varya o.c.u yakalsam gerekeni yapacaktık itede kactı p..ç

demek istediğim arabayı altına alan en iyisinden en kötüsüne deli kullanıyor türkiyede kural var uyan yok uygulayan yok herkez kudurmuş gibi gidiyor ve bu videodaki varlıklardanda yollarda cok

Eski 15-04-2007, 02:55   #84
Bu mudur?

kemalistanbul - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Kullanıcıya MSN yolu ile mesaj gönder

Ben ürperdim şoktayım arkadaşlar bu keşke ölseymiş o çekimde birdaha karşılaşmaz başkasının hayatını tehlikeye atmazdı.Hap falan mı almış içmişmi ne anlaamdım sağlıklı insanın yapacağı iş değil ve birde gece yani sürüş görüş tehlikeli.

kemalistanbul Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 15-04-2007, 02:59   #85
***2.ÇARKÇI***

wolrath - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi keops-59 Mesajı Göster
benim hayatımı tehlikeye atacak eywallah iyi yolculuklarmı diyecem başkasının yumruğunu yemeyen kendi yumruğunu balyoz sanarmış ama ya ben onu döverim yada 5 yumruk yer 1 tane yumruk atarım bu yine yeter öyle bi durumda sen hiç bişey yapmıycakmısın
baska yollar bulmaya calıs..

sonucları felaket olabılır..

Eski 15-04-2007, 03:00   #86
Aktif Üye

Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi wolrath Mesajı Göster
baska yollar bulmaya calıs..

sonucları felaket olabılır..

açık konuşurmusun nasıl bi felaket olacakmış

Eski 15-04-2007, 03:06   #87
***2.ÇARKÇI***

Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi keops-59 Mesajı Göster
açık konuşurmusun nasıl bi felaket olacakmış
1.bıraz sakın kardes..alakasız bı tartısma mı cıkarmak ıstıyorsun? anlamıdysan cumlemı 2 defa oku 3 defa oku.. ok..?
2.sepetın bırı cıkar kafana odunla vurur beyın kanamasından gıdersın.. ayagına sıkacagına kalbıne kafana sıkar yıne ölursun..anladın mı? sen orda ıyı ınsansındır ama allahın ayısı anlamaz .. cunkı kaybedecegı bısey yok. .okumamıs etmemıs.. gelecek kaygısı yok.. senın benım gıbı degıl yanı .. genclık atesını bu sekılde sakın sondurme derım..
3.sen al plakasını olmadı tartıs ama sakın vurdulu kırdılı ıslere tanımadıgın ınsanlarla gırme derım..

Eski 15-04-2007, 03:14   #88
Aktif Üye

1 ben burda şimdiye kadar kimseyle bi tartışmaya girmedim
2 böyle bi amacım olsa benim mesajıma sen yorum yaptın
3 kimse benim hayatımı tehlikeye atamaz hadi kendimide geçtim heleki o arabanın içinde ailem varsa asla tölerans göstermem bak canım kardeşim bu konuda sakın benle tartışma çünkü çok doluyum bunun gibi şerefsizler benim beraber büyüdüğüm en yakın arkadaşlarımın canını aldı suçsuz yere ben 3 arkadaşımı kaybettim böyle itler yüzünden o nedenle böyle insanlara karşı gaddarım hiç bi zaman ölümden korkmadım bundan sonrada korkmam herhalde
sen bi insanın eşinin eve gelmesini beklerken ölüm haberinin gelmesi nasıl bişeydir biliyomusun yada aynı mahallede doğup beraber oynayıp beraber büyüdüğün arkadaşlarının cesedini naylon poşet gibi arabadan çıkarmak nası bişey bilirmisin sen

Eski 15-04-2007, 03:20   #89
***2.ÇARKÇI***

cektıgın acılara tabıkı ortak olamam.. basın saolsun.. ben sadece ıyı arkadaslarımı-dostlarımı-yakınlarımı bu sekılde kaybetmek ıstemıyorum.. anladın mı?

ha trafık teroru ha ceza sonrası magandalar...

ne farkettı?

bunu sen ben dove dove duzeltemeyız..

cezaların yaptırımların degısmesı gerek...

corba parasıyla canların satın alınmaması gerek..

umarım bır gun...

Eski 15-04-2007, 03:30   #90
Aktif Üye

sağol ben senin ne demek istediğini anlıyorum ama benim böylelerine tahammülüm olamaz
anlayışlı olduğum zamalarda var tabiki adam bi hata yapar bi el işaretiyle özür diler yada gelir vurur arabama bi özür dilese çekip gitmezsem adiyim ama bide haklı gibi davranıp direkt küfür moduna geçenler var öfkem bunlara
türkiyemde kurallara uyulmadığı denetimler sıklaştırılmadığı sürece böyle insanlar hep olacaktır benim istediğim hiç bir masum insanın canı yanmadan gidip bariyerlere vursun böyleleri

inşallah değişir ama çorba parasıyla daha çok canlar satın alınacak gibi görünüyor

Cevap

Bookmarks

Konu Seçenekleri

Mesaj Kuralları