"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #41 |
| . | Re: resmen mallar ya... yaptıkları seylere bakın!!
yamyamlar yaa
__________________ |
| | |
| | #42 |
| CrazyDriver | Re: resmen mallar ya... yaptıkları seylere bakın!!
Koptum Ya Usta Oldugunu Sanıyordur Şimdi Bu Bana Göre Tamami İle Acemi Sadece Kıza Hava Atmak İçin Kendini Öldürecek :S Kaçacagı Birçok Yer Varken 2 Sinin Arasına Girmek Salaklıktır. |
| | |
| | #43 |
| Bass Guitar Player | Re: resmen mallar ya... yaptıkları seylere bakın!!
Hepsi sefil ya ne olucak.Ulan sen geber git.Önemli değilde , ya başkalarına zarar gelirse. Bi de gülüyor allahın dallaması.
__________________ Life has the new meaning |
| | |
| | #44 |
| dieselmaniac Kayıt Tarihi: 06-02-2007
| Re: resmen mallar ya... yaptıkları seylere bakın!!
bana hava atsana berkcan hesabı bişi olmuş bukaşara nasılzevke gelioda gülüyo orgazm oluyo saki gülerken
|
| | |
| | #45 |
| YAMAHA DRUMS Kayıt Tarihi: 27-02-2007
arkadaslar boyle kardeslerimizi yolda gorunce napicaz hemen soyluyorum durdurup arabanin on farlarini patlaticaz kardesimizde sesini cikartirsa o sopayla guzel bi muamele yapicaz sonra arkadasimizi yollara tekrar salicaz
|
| | |
| | #47 |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 08-03-2007
ulan böyle şerfsizler bana denk gelmiyoki sağolsun öndeki araçlarda hiç tınlamıyo umrunda değil ulan adam direk bindiriyo sana durdur indir aşşa kır kafasını gözünü al yanındaki şıllıgda ..... bak ondan sonra 60ı geçebiliyomu kafada ii artislerin qawatlar bunlar tek başlarına biyere vurup gebermiyolarki başkalarınında canını yakıyolar böle şerefsizlerden bi kaçını görüyoz gazetelerde geberip gidiyolar arkadaşlar kusura bakmayın biraz kaba oldu ama böle bi şerefsiz 2 sene önce 3 ardşmn ölümüne sebep oldu öfkem ondandır
|
| | |
| | #48 |
| çılgın şöför | Re: resmen mallar ya... yaptıkları seylere bakın!!
aynen causal haklı bende peugeot 206 var valla kasko var full hemide heminle o fren yaparken arkadan 200 le girmezssem rahat edmezdim bu ne ya ölüm sebebi yaa
|
| | |
| | #49 |
| goldberg_17 | Re: resmen mallar ya... yaptıkları seylere bakın!!
baba bunların olayı kaymıs ![]() ![]() |
| | |
| | #50 |
| Uur | Re: resmen mallar ya... yaptıkları seylere bakın!!
Arabadakilerde birbirini iyi bulmuş.Hepsi birbirinden mal |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|