"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #21 |
| Causal | Re: resmen mallar ya... yaptıkları seylere bakın!!
o gunden sonra kizin dogurganligi fln azalmis kisir olmuss ![]() zzbauhauhauahu ![]() |
| | |
| | #22 |
| T.C. | Re: resmen mallar ya... yaptıkları seylere bakın!!
ulan kıza artislik yapacam die böle mallık yapıo ya daha ne diim.arka koltukdaki ayrı bir mal zaten çok iyi deyişini ..k.. snn.alkollüler yada hepsi yavşak arabadakilerin böyle saçma sapan.. kız da yapma falan dio ondan sonra gülmeye başlıyor oda ayrı bir olay ama harbi tırsmış herifde abartmış...gereksik hakikaten bigün patlar inş şöle duvara faln tek başına görür bişeyi ağzımı bozmiim akş** akş** |
| | |
| | #23 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 05-12-2004 Yaş: 26 | Re: resmen mallar ya... yaptıkları seylere bakın!!
bunun gibi gencleri pistlerde gormek istemiyorum 3 takla atıp kopru ayagına patlamıs sekilde, telef olduklarını 3.sayfada haber olarak gormek istiyorum. kurtulmasınlar, gebersinler... ben boyle manyaklarla aynı yolu kullanmak zorunda mıyım benden uzak cehenneme direk olsun
__________________ Motorola, telefonumu "7 AY" sonra ve EKSİK teslim etti Motorola ALMAYIN |
| | |
| | #24 |
| Justin Timberland Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Yaş: 24 | Re: resmen mallar ya... yaptıkları seylere bakın!!
yok video hızlandırılmamış cep cekimi oldugu icin oyle hissettirior zaten kızların gazına gelmiş herhalde orda sağa atıp kamyonun arkadan tekrar sola geçmesini beklerken gitti palionun arkasına frene abandı ![]() arkada biri olsaydı uzar giderdi, kızlar var die basmadım derdi ehuhe |
| | |
| | #25 |
| Ceramonies | Re: resmen mallar ya... yaptıkları seylere bakın!!
hadi cem devam hadi bebeğim yapabilirsin ama cem demir attı sanki nasıl bir duruştu o be |
| | |
| | #26 |
| Aşkı//M Kayıt Tarihi: 15-05-2006 Şehir: Mersin Otomobil: E36 | Re: resmen mallar ya... yaptıkları seylere bakın!!
bmw e36 araçta
__________________ Yerin kulağı var derler. Benim de kulağım var. Peki ben yer miyim? Yemem! |
| | |
| | #27 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 04-03-2007 | Re: resmen mallar ya... yaptıkları seylere bakın!!
yaw arkdaslar bende hala bu youtbe mahkeme karaırla engellemnmıs yazıo ne ıs anlamadım bu tt net benı unuttumu ne poh yedi |
| | |
| | #28 |
| Aşkı//M Kayıt Tarihi: 15-05-2006 Şehir: Mersin Otomobil: E36 | Re: resmen mallar ya... yaptıkları seylere bakın!!
MSIE için Araçlar -> İnternet Seçenekleri -> Tanıma Bilgisi Sil ve Dosya Bilgisi sil yap
__________________ Yerin kulağı var derler. Benim de kulağım var. Peki ben yer miyim? Yemem! |
| | |
| | #29 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 04-03-2007 | Re: resmen mallar ya... yaptıkları seylere bakın!!
ok kardes sagol
|
| | |
| | #30 |
| Tamed Racing Driver Kayıt Tarihi: 17-09-2006 | Re: resmen mallar ya... yaptıkları seylere bakın!! sonuna kdr katılıyorum.
__________________ Mesajı son düzenleyen TheStig : 10-12-2007 - 19:59. |
| | |
| Reklam |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|