"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #101 |
| PASHA Kayıt Tarihi: 22-11-2006
|
Bu arada bu videodakilerin kafaları , beyinleri , bilinçleri yerinde değil , ne kullandılarsa artık ...
|
| | |
| | #102 |
| Freddy Kruegger Kayıt Tarihi: 19-06-2005 Şehir: Ankara Yaş: 22 Otomobil: BMW 3 18i e46
|
haydar da var sarsar da var ne ararsan |
| | |
| | #103 |
| YEaaH =) |
herzaman şöfor koltuğunun cebince bulundurcan emaneti böle durumlarda işe yarar
__________________ ![]() |
| | |
| | #104 |
| BOORİS |
arkadaki topcanın konuşmaları beni öldürdü kızlar tam öküz hayatlarında ilk defa arabaya binmişler heralde aptalllar
__________________ beni cekemeyenler anten kullansın |
| | |
| | #106 |
| DR |
bu e36 gelmiyoki elime göstercem buna makası felan neyse arkadaşklar 11 sayfadır kızıyo zaten bu beyinsizlere allah bu bilinçsizlerden korusun hepimizi
|
| | |
| | #107 |
| DR |
youtube ve makas muhabbetleri motoru koydunmu!!!!!!!!!!! felan zaten takdire şayannn!!
|
| | |
| | #108 |
| artı_caraudio |
buherıfe yazıkbıledemem kazayı yapınca olmesse arabanın ıcınde sıkısıp kalınca anne baba dıye yalvar yakar olunca anlar terb ıyesız ınsanların canına kast edıyo
__________________ ![]() BENİM İCİN HAYAT 1000 RMS DEN SONRA BASLAR |
| | |
| | #109 |
| Facelift Operator Kayıt Tarihi: 09-06-2005 Yaş: 28
|
anaları doğurmamış sıçmış bunları beyin kısımları biraz sulu olmuş tam karışımı ayarlayamamış ![]() o kaşarın da sesi nedir öyle yaaa
__________________ |
| | |
| | #110 |
| RAMBO 58 Kayıt Tarihi: 05-09-2007
|
o fiat reno nun yerinde ben olsam delırıımdım olmune kadar takıp ucunda ne olursa olsun ıkı zengın pçi hava yapıyor.onların onunu kesıp ındırıp felç edeene kadar dovmek ne guzel olurdu.
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|