"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| ***2.ÇARKÇI*** | resmen mallar ya... yaptıkları seylere bakın!! yanda kız arkada erkek arkadası ve replıkler hareketler cok komık+tehlıkelı.. ****yu tubının agzına sctın.. lafa bak!!
__________________ |
| | |
| | #2 |
| Member Since 2002 Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: İstanbul Yaş: 28 Otomobil: Abarth | Re: resmen mallar ya... yaptıkları seylere bakın!!
Allah acilinden akıl fikir versin...
__________________ Forced Induction Palio by Abarth & GarageGT & Garage Paşaoğlu |
| | |
| | #3 |
| kırmızının hatrı var... Kayıt Tarihi: 09-04-2006 Şehir: istanbul Yaş: 24 Otomobil: 74 camaro - astra | Re: resmen mallar ya... yaptıkları seylere bakın!!
ahahahah yu tubi nin ağzına sı..tın feci gaz olmus arkadaş
|
| | |
| | #4 |
| ***2.ÇARKÇI*** | Re: resmen mallar ya... yaptıkları seylere bakın!!
abı yu tubı nın agzına sctın ne ya euahueauheahonu bırakın varya kasar gıbı arada kalıyorlarmıs harbı.. allah kurtarımıs.. onları degıl palıo ve dıgerını
__________________ |
| | |
| | #5 |
| Tech & DIY freaK Kayıt Tarihi: 08-11-2005 Yaş: 23 | Re: resmen mallar ya... yaptıkları seylere bakın!!
Ulen varya hiç kavga etmedim trafikte .. bana denk gelse makas atarken dokunsa ölümüne kovalarım ... hele bide yakalarsam tadından yenmez, kanını içmeyen şerefsiz olsun ..
__________________ |
| | |
| | #6 |
| aT_hIrsIzI™ | Re: resmen mallar ya... yaptıkları seylere bakın!!
kullanan kendisi felç oldu zaten o frenden sonra nası durdum diye konuşamadı bi süre ![]()
__________________ |
| | |
| | #7 |
| kırmızının hatrı var... Kayıt Tarihi: 09-04-2006 Şehir: istanbul Yaş: 24 Otomobil: 74 camaro - astra | Re: resmen mallar ya... yaptıkları seylere bakın!!
cidden palioya kapıdan giriyolarmıs yazık ben kıza üzüldüm okadar korkuyo...
Mesajı son düzenleyen SULTANOGLU : 10-12-2007 - 19:18. |
| | |
| | #8 | |
| ***2.ÇARKÇI*** | Re: resmen mallar ya... yaptıkları seylere bakın!! Alıntı:
aynı sey yuzunden 110kagıt verıp ogs aldım sen ne dıosun
__________________ | |
| | |
| | #9 |
| Causal | sen gene sabirliymissin kardes dokunsa etse diosun ben direk on direkten girerdim ona hic acimazdim arabamada...
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|