"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #11 | |
| Farkımız Olmalı ! | Alıntı:
bir gün hiç unutmam ehliyetimi yeni aldıgım sıralar bir clio vardı xenon taktırmış zaten gözlerimi alıyor o far merceksiz takmış bide +sisleride yakmış adana gibi bi yerde neyse bunu aynadan izliyorum sagından gecıo soluna gelıo milletin bana geldi t.ozalda soldan gidiyorum bunun gelmesine 20 mt falan kala saga bi kırdım önüne o da saga kırdı kaldırıma oturdu.pişmanmısın diceksiniz.hayır değilim bi nevi fren görevi gördüm orda.bir gün bende milletin '' ARTİSLİK YAPARAK SAGINDAN SOLUNDAN ÜSTÜNDEN ALTINDAN ' geçersem banada yapsınlar
__________________ ![]() 135 Hp Desem İnanma Artık 1.4Bar 160 Hp![]() | |
| | |
| | #12 |
| Senior Member |
ilk videodaki arkadas forumdan ,ismi bende kalsın megan2 araçta |
| | |
| | #14 |
| Sessiz..sakin..derinden.. Kayıt Tarihi: 24-12-2007 Şehir: ANK/MLX Yaş: 21 Otomobil: Astra 1.3 CDTI(sedan)
|
wuahahha 1.video manyak yaw apache forever olmus walla
__________________ |
| | |
| | #15 |
| aT_hIrsIzI™ |
aehuuheahueahuauehea ![]() ![]() ![]() birinci video süper yarıldım ![]() ![]() birde tam kazadan sonra sezen aksu giriyor ya orda koptum yaa ![]() ![]()
__________________ |
| | |
| | #16 |
| Name : Erhan |
ilk videonun megane 2 olduğu koltuklardan belli.
|
| | |
| | #17 |
| Opel Performance Center Kayıt Tarihi: 14-09-2007
|
turkıye burası alıyolar 4 tekerlı tabut sonra 4 jant bı eksoz araba oluyo duduklu tencere sonra ver gazı araba durmaz patlarsın burası turkıye herşey normal ![]()
__________________ |
| | |
| | #18 |
| Member Kayıt Tarihi: 31-12-2007
|
hehee koptum ya aapaçi |
| | |
| | #19 |
| CaddeLaraTeam | orasi buyuk ihtimal ankarada daha once aynisina rastladim o yolda park problemi var ordan direk kestirme cikarim dusuncesiyle yaya yoluna daliorlar ama yolun sonu daralarak bitio
__________________ |
| | |
| | #20 |
| Senior Member |
"kestim ben arayı kestim kamyonun arkasını kestim" ![]() ![]() ![]() |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|