"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #24 |
| arıza Kayıt Tarihi: 30-12-2007 Yaş: 22
|
bunnar moto gp leri geçıormu...
__________________ herşeyin bittigi yerde bn başlarım |
| | |
| | #26 | |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 07-01-2005 Şehir: Ankara Yaş: 23 Otomobil: Şimdilik 2 teker. Saldım çayıra mevlam kayıra!
| Alıntı:
![]() Arabasını yükleyen Hayabusa ile kalkıyor herhalde ![]() Aman abi 2 tekerin atmosferinden tırsıyoruz. Turbolu olupta bedava uçak biletine gerek yok
__________________ ![]() Think. Feel. Drive. | |
| | |
| | #27 |
| Audiobahn Forever |
msupranın sahibini nerden bulmuş bu motoru onu merak ediyom bi video da 2jz motor yazıo
|
| | |
| | #28 |
| pleasure max Kayıt Tarihi: 06-07-2007 Şehir: Ankara Yaş: 24 Otomobil: Clio RS 172!!!
|
adam msuprayla motorlara noktayı koydumu? bence koydu. |
| | |
| | #29 | |
| Orhan Baba Kayıt Tarihi: 05-03-2007 Şehir: Ankara Yaş: 30 Otomobil: Ford Fusion
Blog Kayıtları: 4 | Alıntı:
bu arkadaşta daha önce bi e30 m3 vardı o da çok canlar yaktı mustafa para konusunda hiç sıkıntısı olmayan zevk için bu işlerle uğraşan biri ankara ostimde bi dükkanı vardı en son aracı orda tutuyor ve tamiratları vs. orda yapıyor detaylı bilgi istiyosan koyarım buraya | |
| | |
| | #30 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 07-01-2005 Şehir: Ankara Yaş: 23 Otomobil: Şimdilik 2 teker. Saldım çayıra mevlam kayıra!
|
__________________ ![]() Think. Feel. Drive. |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|