"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| ViRtUeEeE | izlerken heycanlandım nasıl bir şeydir buyaa
adamlar beli alışkanlık haline getirmişler makas atmayı ama izlerken heycanlandım video başında tek araba ama sonra bakın ne katılıyor ortama ![]() Video - acemi şöförler - Akilli.Tv - Türkiyenin ilk ve tek interaktif video paylaşım sitesi
__________________ White Cars Team |
| | |
| | #3 |
| HKS bluewolf :) Kayıt Tarihi: 17-04-2005 Şehir: Bursa Yaş: 24 Otomobil: Corolla HB
|
offf super audi koooopppeeek gibi gidiyo S3 olabilir ama en son sahnede gozden kayboldu patladımı yoksa paylaşım için teşekkurler edit: bu o video muydu ??? |
| | |
| | #4 |
| ViRtUeEeE |
ben kameranın olduğu arabayı golf diye düşündüm ama audi gerçektende kaçıyor yaa
__________________ White Cars Team |
| | |
| | #6 |
| arıza Kayıt Tarihi: 30-12-2007 Yaş: 22
|
digeri rs6 olabilirde m5 iç mekan ölemi ki yaw.... audi feci gidiyor hakketen bitane adamın biri biyere bi kırsa anide en sag şeritten en sola atlıorlar ki aynadan o anda görülmez hakketen canına susamış bunnar onlara olsun gebersinler müstahak onlara ama diger şöförler peki....
__________________ herşeyin bittigi yerde bn başlarım |
| | |
| | #7 |
| SARMAN |
sakın rs4 avant olmasın |
| | |
| | #8 |
| Sessiz..sakin..derinden.. Kayıt Tarihi: 24-12-2007 Şehir: ANK/MLX Yaş: 21 Otomobil: Astra 1.3 CDTI(sedan)
|
adamlar bileik gibi gecior yaw
__________________ |
| | |
| | #9 |
| Tech & DIY freaK Kayıt Tarihi: 08-11-2005 Yaş: 23
|
sinyalle makas ![]() kibar adamlar canım.. ecnebinin apaçiside edepli..
__________________ |
| | |
| | #10 |
| Ikon The Verbal Hologram* Kayıt Tarihi: 05-07-2005
|
Evet eski bi video. B5 RS4 ve E39 M5.
__________________ ![]() |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|