"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| membran member Kayıt Tarihi: 24-06-2006 Şehir: darfur Yaş: 23 Otomobil: 4 tekerli kara taşıtı
| Evo vs. viper
Evocu arkadas cekik gozlu gibi ama direksiyon solda Verildiyse kusura bakmayın da evo viper ayırıyor (Evocular sakin olun tamam biz de gördük gaza gelmeyin ) Evo VIII dir bilginize.[YOUTUBE]q-3qgS-K-gU[/YOUTUBE] Ufak detay : bizim 1-2-3 ve ya korna olayını cuflayarak mı yapıyo nedir çok hoş sesler geliyo
__________________ Close your eyes.. Let me kiss you.. |
| | |
| | #3 |
| membran member Kayıt Tarihi: 24-06-2006 Şehir: darfur Yaş: 23 Otomobil: 4 tekerli kara taşıtı
| Re: Evo vs. viper
zaten kısa basıyolar. evo geç kalıyo biraz. sonra kafa kafaya gelince viper önündekine çok yanaşıyo gaz kesiyo. yol sürse evo aça aça
| | |
| | #4 |
| C-A-M-A-R-O Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Yaş: 25
EVO'nun ayırdığı falan yok nerden kapıldın bu fikre ?
__________________ |
| | |
| | #5 |
| evo evo evo evo evo evo.. Kayıt Tarihi: 24-01-2005 Şehir: adana Yaş: 25 Otomobil: e34 5.20i
trafık baya varmıs... 2side süper..Hele ki o blow off sesı
__________________ |
| | |
| | #6 |
| Re: Evo vs. viper videodan öyle geldi bana yaw herkes tersini söylüyo ama evo biraz daha devam etseler alıcak gibi bence
| | |
| | #7 |
| artı_caraudio | Re: Evo vs. viper
evo ayırmıyo vıper gaz kesıyo
__________________ ![]() BENİM İCİN HAYAT 1000 RMS DEN SONRA BASLAR |
| | |
| | #8 |
| Erol Atar Hayrani :D | Re: Evo vs. viper
Buyuk turbolu Evolar bile az gelir Vipera, hele otobanda....
|
| | |
| | #9 | |
| evo evo evo evo evo evo.. Kayıt Tarihi: 24-01-2005 Şehir: adana Yaş: 25 Otomobil: e34 5.20i
| Re: Evo vs. viper Alıntı:
__________________ | |
| | |
| | #10 |
| Erol Atar Hayrani :D | Re: Evo vs. viper
tartisalim o zaman AYCA |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|