"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #41 |
| Senior Member |
böyle arkadaslar var benim çevremdede bi kaç tane , 90 dan fazla girmediği viraja 135 le girmiş kıç atmıs tüm virajı yan almıs sonra arkasını kaldırıma vurmus |
| | |
| | #42 |
| Forever MB Kayıt Tarihi: 04-02-2008 Şehir: slovakia-banska Otomobil: 20O6 hdi
|
ya şimdi hakkaten arkadaş yeni heralde forumda bilmiyorum üzmekde istemiyorum ama bu bizim polisten kaçan range ide geçti yani göz war izan war kardeşim atıyosun bari biraz uygun salla ...
|
| | |
| | #43 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 30-12-2004 Yaş: 26 Otomobil: mondeo ghia-x blacktop
|
arkadaş yeni forumda..arkadaşa benden eski bir üye olarak tavsiye buradaki üyeler diğer sitelere göre daha bilinçli insanlar
__________________ hiper aktif miyim neyim..bea |
| | |
| | #44 | |
| pro skater Kayıt Tarihi: 07-09-2004 Şehir: Bolu Yaş: 24 Otomobil: mondeo
| Alıntı:
| |
| | |
| | #45 |
| PASHA Kayıt Tarihi: 22-11-2006
|
gün batımında bi çay içerim ben gelen varsa eğer |
| | |
| | #46 |
| Excalibur | az yapmadım onu öğrenci evimde Alaplıda 180 derece deniz görüyodu yanımızda kız yurduydu |
| | |
| | #47 |
| beni unutmaın geri döncem Kayıt Tarihi: 17-01-2008 Şehir: - Otomobil: -
|
tamam işte 240 yapılmadığını herkez biliyor...herkezin aynı şeyi demesine gerek yok ![]() ahh ahh eskiden boluda oturuyorduk az gidip gelmedik o yollarda...müthiş virajlı ve bozuk yollardır
__________________ '' BİR SANA DOYAMADIM BİRDE SABAH UYKUSUNA ''! |
| | |
| | #48 |
| HKS bluewolf :) Kayıt Tarihi: 17-04-2005 Şehir: Bursa Yaş: 24 Otomobil: Corolla HB
|
iyi bi halt etmişsin gibi bide videosunu çekmişin gazlamaya devam direklere selam....
__________________ |
| | |
| | #49 |
| pro skater Kayıt Tarihi: 07-09-2004 Şehir: Bolu Yaş: 24 Otomobil: mondeo
| bu da daha önce söylendi!! hem gereksiz bir eleştiri yapıyosun hem de aynı mesajında aynı şekilde eleştirdiğin tekrarlamaları kendin yapıyorsun bu nasıl iş? |
| | |
| | #50 | |
| beni unutmaın geri döncem Kayıt Tarihi: 17-01-2008 Şehir: - Otomobil: -
| Alıntı:
2.si bir nostalji yapalım dedik ettin içine o cümlenin sonunda bir tamamlayıcı görevindedir
__________________ '' BİR SANA DOYAMADIM BİRDE SABAH UYKUSUNA ''! | |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|