"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Anti-Rice(Anti-Apaci) Kayıt Tarihi: 22-09-2007
| Cobra Polise nal toplatiyor. Bomba video bastaki apaci motorculari kiniyorum dirke gel beni ez veya vur diyo... araniyolar. Neyse burda namussuz polisleri goruyosunuz (her polis namussuz degildir) basindaki okursaniz vede polis istasyonundan gecerken nasil fislendigini cobranin hemen yarisci olarak anlarsiniz domuzlardan nefretimi
__________________ |
| | |
| | #2 |
| kırmızının hatrı var... Kayıt Tarihi: 09-04-2006 Şehir: istanbul Yaş: 24 Otomobil: 74 camaro - astra
|
demek ordada burdakiler gibi polis aynı muamele yapıyo aynı gözle bakıyo |
| | |
| | #3 |
| Anti-Rice(Anti-Apaci) Kayıt Tarihi: 22-09-2007
|
ya cogunlukla ole evet california hele...emisyon yuzunden millet osurunca icine geri cekiyo. yok efenim araba meetine toplantisina gitsen ricercisin illaki street racersin...arabanda bi stock olmayan bisey varsa sozde yarisiyosun. mimleniyosun yani. en azindan orda parayi verince adam kapatiyo cenesini burda tam domuzlar polis. vede favori sarkim: N.W.A-Fuck the police
__________________ |
| | |
| | #4 |
| kırmızının hatrı var... Kayıt Tarihi: 09-04-2006 Şehir: istanbul Yaş: 24 Otomobil: 74 camaro - astra
|
iyi ya ben tekrardan sevdim caanım polisimizi yumuşak kalpli polisimiz |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|