"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #31 | |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 13-09-2006 Şehir: İzmir Yaş: 29 Otomobil: corolla d4d mmt | Alıntı:
bizim otopark 60 derece eğimli falan dermişim ![]() cliolarda kontak kapalıyken yol b.sayarı tuşuna basılı tutarak kontağı açın, tüm göstergeleri test ediyor cihaz . o sırada çekilmiş bir resim bu. aynı zamanda renaultların yol b sayarları depoda kalan yakıtı göstermez. fakat bu yöntemle depodaki yakıtı litre cinsinden görebilirsiniz. gördüğünüz üzere 44 litre yakıtım varmış. o zamanlar para var huzur var tabi ![]() ![]() | |
| | |
| | #32 |
| megane sedan power Kayıt Tarihi: 05-08-2005 Yaş: 23 |
233 de devr kesiyo zaten k4m ler bile yalnız su dediğini deincem baklm bende olcak mı |
| | |
| | #33 | |
| ***2.ÇARKÇI*** | Alıntı:
![]() senın turbo neydı kanks?
__________________ | |
| | |
| | #34 |
| megane sedan power Kayıt Tarihi: 05-08-2005 Yaş: 23 |
abi orta halli, yani t2 t3 arası 2.2 benzinli alfa turbosuymuş. ihi marka, 300 ytl ye aldım kendilerini devr kesicimi biras oynatmak istyrum, max ısınınca 6700 goruyo devr o zmnda 230 un birascık ustune cıkabılıyo makine tabi bu denemyi ayda 1 fln yapıorm kol fln cıkartmamak icin |
| | |
| | #35 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 13-09-2006 Şehir: İzmir Yaş: 29 Otomobil: corolla d4d mmt | denedin mi ? oldu mu ?
|
| | |
| | #36 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 22-12-2005 Yaş: 27 |
1.4 1.6 araçlar 230 görüyosa bmw 320lere o kadar para verenlerin vay haline |
| | |
| | #37 |
| Nazdrave.. | |
| | |
| | #38 |
| Pişman Değilim |
kaç yaptığı çok önemli değil bence sonuçta aynı oranda sapma benzinli araçlar içinde geçerli dizellerin eurodizel fiyatlarının azizliğinden dolayı pek bir yakıt avantajı kalmasa da yüksek torkundan dolayı özellikle kasası ağır olan c-d segmenti araçlarda sürüş keyfi benzinlilere göre çok daha iyi ve turboya sahip olanlarda chip yada yazılımla düşük maliyetle yüksek performans alınabiliyor
__________________ |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|