"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Kleemann C18K Kayıt Tarihi: 03-05-2004 Şehir: Antalya Yaş: 29 Otomobil: C180 KOMP. - Anadol A1 |
__________________ |
| | |
| | #2 |
| 16 RS 611 Kayıt Tarihi: 17-04-2005 Şehir: Bursa Yaş: 24 Otomobil: Corolla HB |
gene patlamadı yaa
__________________ Ben en iyisi beklemeye devam edeyim... |
| | |
| | #3 |
| Uykusuz |
12. saniyede de araç kendini bırakır gibi omuş biraz zaten... Sürücü sınırları deniyordu sanırım. |
| | |
| | #4 |
| Çiko Member |
hiç pist tecrübesi olmayan biri belli kullanış tarzı vs ama arkası koptuktan sonra ön tekerleklere dikkat edin aracın tepkisi süper anında cevap
__________________ ![]() Does your heart beats in RPM's??? |
| | |
| | #5 |
| Doctor |
porsch taki adamda bravo gerşizekalı işareti yapıyor eliyle
__________________ Gönül istiyorki,sevip sevilirken bir mucize olsa zaman dursa... |
| | |
| | #6 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 13-09-2006 Şehir: İzmir Yaş: 29 Otomobil: corolla d4d mmt |
ramak kala kurtuldu duvardan . büyük şans
|
| | |
| | #7 |
| Eşşek Ne Anlar Hoşaftan. Kayıt Tarihi: 17-03-2006 |
vay be nasıl olduda patlamadı :Ç
__________________ |
| | |
| | #8 |
| AYI BOĞAN |
Ya bu araçlar teknolojinin her karesinden nasibini almış araçlar.Her türlü güvenlik ekimpanı da mevcut. Yani nasıl spin atar,nasıl toparlanamaz anlamak çok güç.. ![]() Ben 3.20d'de bile ne kadar spin attırmaya çalışsamda Esp devreye giriyor arabayı toparlıyor. Bu yeni GT-R de böyle birşey söz konusu değil mi?? |
| | |
| | #9 |
| 16 BLS 13 Kayıt Tarihi: 22-06-2007 Şehir: Bursa Yaş: 24 Otomobil: Chevy Kalos | Bravo gerizeklı dan cok iyi kurtardın işareti gibi geldi bana |
| | |
| | #10 |
| SARMAN |
bence, onu bile spin attırdın al baş parmağım sana girsin diyor
__________________ |
| | |
| Reklam |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| gtr, r35, spin |
| Konu Seçenekleri | |