"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #31 | |
| lfs's ™∂яιƒт кιηg® | Alıntı:
![]() ![]()
__________________ ![]() | |
| | |
| | #32 |
| pleasure max Kayıt Tarihi: 06-07-2007 Şehir: Ankara Yaş: 24 Otomobil: Clio RS 172!!!
|
ben zaten sahinciler dısındakıler cok duzgun araba kullanan kurallara uyan ınsanlar oldugunu soylemedım. altında merso da olsa bmw de olsa ferrrarıde olsa pejo de olsa insan aynı ınsan ![]() kısaca eşşeğe altın semer vurmuşlar eşşek gene bizim eşşek |
| | |
| | #33 |
| slıpped away |
şimdi eski bir doğan sahibi olarak konuşim...fren yok,kontrol yok,güven yok vs..hız var(zorlasanda)..en son dingo'nun biri sıkıştırmıştı frene basmamla arabanın hakimiyetini kaybetmesi ve kendimi orta refrujda bulmam bir olmuştu ondan sonra sattık...Doğan'a şahine çok emek harcıyan var saygı duyuoyrum bende ufak tefek egsoz jant filan atmıştım sesi filan mükemmel çıkıyor ama güven'i hemen hemen yüzde 10'larda olan arabayla neden bu kadar hız yapılırki...abs yok aırbag yok..o yüzden bu konuyu bu kadar acıklı hale getirmeyelim hız yaparsan alkollü kullnırsan hem kendi canını hemde başkalarının canını tehlikeye atarsın..
__________________ ''Rock foreveRrR'' |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|