"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #11 |
| Tech & DIY freaK Kayıt Tarihi: 08-11-2005 Yaş: 23
| alkollü araç kullanmayı bırak alkolü bile doğru dürüst almam
__________________ |
| | |
| | #12 |
| pleasure max Kayıt Tarihi: 06-07-2007 Şehir: Ankara Yaş: 24 Otomobil: Clio RS 172!!!
|
bu araba 1 den fazla takla atmamıstır bence.zaten en fazla yapacagı 120. genelleme yapmak ıstemem ama yapıyorum bu tur aracları kullananlar 120 km yı asmayan arabalarla bıle cok abuk kazalar yapabılıyorlar.egıtımmıdır kulturmudur yasama tarzımıdır bılmıyorum ama sahını olupta duzgun araba kullananı ben gormedım.sert dıreksıyon hareketlerı her delıge gırme cabası donerken yn verme sevdası 10 dakkalık yolu 9:30 dakkada almak ıcın yapılabılecek hersey yanı. hic de ıbret almadım. sadece 2. vıteste bunların yapabıleceklerı son hıza ulasan bı ton araba var ama kımse bunlar kadar saygısız ve dusuncesız deıl. bence bunlardan bız deıl bu sekılde davrananlar ıbret alsın. |
| | |
| | #13 |
| nuriQocca |
cehaLet,hakimiyetsizLik,iradesizLik.. diyeceğim aLLah rahmet eyLesin..
__________________ |
| | |
| | #14 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 17-04-2005 Şehir: Bursa Yaş: 24 Otomobil: Corolla HB
|
daha bu kşam işten eve gelırken 2 kaza gordum dikkat dikkat dikkat her ihtimale dikkat yola cıkarken her an kaza yapabilrmişcesine dıkkatlı olmak lazım misal daha 2 sat once koy yolundana gelıyorum hava karanlık ve yolda Allahtan yolun kenarında bilim bakalım ne var kapkara bi köpek yarım metre yola yakın olsa suan nerde olduğumu Allah bilir |
| | |
| | #15 |
| ...::: вмω ƒαηı :::... |
gerçekten üzücü
__________________ ![]() WWW.OTVYEHAYİR.COM |
| | |
| | #16 |
| lfs's ™∂яιƒт кιηg® |
o araba şahin diil,131 şahin artı olsa en fazla yapıcagı 160
__________________ ![]() |
| | |
| | #17 |
| AhMeT |
yarın o yorumu yazan hakkında bir video çıkar 220 km hız bir gtı ve bir makas sonuç nekadar tecrübe olursa olsun ölümmmmm nihahaha ![]() tövbe töve ya
__________________ team makara group A.Ş ![]() |
| | |
| | #18 | |
| LAN! | Alıntı:
ol kültür lü olup olmadıgın sert eleştirel tavrından belli 85 model bir 131 ve 207 sahibiyim o 2.viteste gecilen arabalar zamanın ferrarisi düzeyindeydi ilk cıktıgında yalansa yalan de günümüz teknolojileri gelişti ve ilerledi iyi arabalar uygun fiyatlara indi bakımı iyi yapılan bir şahinin yüklemelerle neler yapabileceğini mju efsanesi olarak gördük ve 85 molel olan stock arabam 0-100 hızlanması 10sn iken 207 ile 8 saniyede falan alıyor daha ne diyosun alkol yürürkende zararlıdır ewde yatıp uyucaksan iç kimse karısmaz | |
| | |
| | #19 |
| Facelift Operator Kayıt Tarihi: 09-06-2005 Yaş: 28
|
131 şahinin 0-100 ü 10 sn mi Vmax ne acaba ?ben şahin kullanan bi adamın hakkında yorumu arabasına bakıp yaparım zaten iynn-rs in yorumuna yakın olur 50 yaş üzeri ve arabada ön camda eski trafik pullarından başka çıkartma olmayan ve jant kapağıyla dolaşan ön far camları sararmış haldeki şahinlerin dışında şahini doğanı olupta takoz takoz hareketler yapamayan bi tofaş sürücüsü görmedim. olay adamın arabası veya arabasına göre adamlık filan değil. arabasının ne olduğunu bilen ve ona göre süren adam var bide ne arabasını nede kendini bilen adam var |
| | |
| | #20 | |
| ***2.ÇARKÇI*** | Alıntı:
bılmeden bastıgın o tusların altında bılmem kac tane klavye sehıt oldu bılır mısın?
__________________ | |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|