"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #11 |
| MdfyM Team |
Hehehe olm nerelerdesin sen
__________________ www.OTVYEHAYIR.com |
| | |
| | #12 |
| i turned my hair again Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: Ankara Yaş: 28 Otomobil: 99 Nissan Pathfinder |
yer buz olmasaydı daha feci dağılırdı şahin. çarparçarpmaz öbür araç kayarak uzaklaşıyor, ortay açıkan enerji soğruluyor harekete dönüşerek. esnek olmayan çarpışma gibi. bkz fizik 1.
__________________ Yurtta Sulh, Cihanda Sulh! |
| | |
| | #13 |
| bağa bişi olmazz | sen de nerelerdesin özlüyoruz bak yokluğun belli oluyor..
|
| | |
| | #14 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 21-06-2004 Şehir: şehir Otomobil: var |
Tapa gaz gelmiş adam.. hiç yolun farkında değil..
|
| | |
| | #15 |
| bağa bişi olmazz | bravo,güzel tespit..
|
| | |
| | #16 |
| MdfyM Team | Yok bea
__________________ www.OTVYEHAYIR.com |
| | |
| | #17 |
| içinde ''4'' olmalı! :D Kayıt Tarihi: 02-05-2005 Yaş: 26 | asker, şakalar komiklik fln derken ancak geri gelebildim Biara da ilaç firmasındaydım 7-8 ay kadar, internet fln yoktu, şimdi eski işe, yurtdısınıa ogrenci göndermeye döndüm, tunalıdan ofisimden sesleniyorum paşa paşa sizlere |
| | |
| | #18 |
| bağa bişi olmazz |
ya çok üzücü bi durum tabi fakat videoda bi ayrıntı çok komiğime gitti yolcu kolum koptu diye bağırırken taksi şoförünü karga tulumba taşıyorlar her zaman ki gibi..adam kolum koptu diye bağırınca şoförün kucaktayken birden bi dönüp bakışı var cin gibi..ulen b.ku yedik der gibi..
|
| | |
| | #19 |
| 2.0 Değil 1.6 |
Allah Korusun Valla Çok Kötü Bi Arkadaşın Dediği Gibi Yerler Buz Olmasa O Şahin Bagaja Kadar Gelirdi Herhalde....Bu Arada Bence Fren Yapmıyo Şahin Sizce??
__________________ Türkiyenin En Giderli 1.6 S40'ı |
| | |
| | #20 |
| mutluluklar komada... |
ya abi neden bu kadar hızlı gidiyo altındaki porche herhalde bide bu adamın gözü körmü yolun ortasında araba oldugunu görmiyo..
|
| | |
| Reklam |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|