"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #11 | |
| BNG & VTEC | Re: clio sport 230la giderken son anda kurtarıyor (VDG) Alıntı: sen bı ara bahsedıordun o vıdeo bu muydu.baska varmı bıldıgın bole kaza anı. | |
| | |
| | #12 |
| ***2.ÇARKÇI*** | Re: clio sport 230la giderken son anda kurtarıyor (VDG)
brezılya mı burası portekız mı? vasco da gama yazıyor?
__________________ |
| | |
| | #13 |
| BNG & VTEC | Re: clio sport 230la giderken son anda kurtarıyor (VDG)
portekız mı polonya mı ole bısıydı ünlü VDG köprüsü 300den cok gazlama vıdeosu cekılmıs burda |
| | |
| | #14 |
| ***2.ÇARKÇI*** | Re: clio sport 230la giderken son anda kurtarıyor (VDG)
portekız- vasgo da gama koprusu.. hmm gıdek o halde.. kac lt benzın gıder acep burdan cıksak ![]() 6000km olsa 10da1 600lt * 3 1800 2mılyara gıderık araba bası 1mılyarda orda yaksak 3 mılyarvarmı gelen
__________________ |
| | |
| | #15 |
| MuH@SeBeCi | Re: clio sport 230la giderken son anda kurtarıyor (VDG) 230 da o araba o hareketi yapcak ve yolda kalıcak çok zor bence |
| | |
| | #16 | |
| sadece üye Kayıt Tarihi: 07-01-2005 Şehir: ank Yaş: 22 Otomobil: ...
| Re: clio sport 230la giderken son anda kurtarıyor (VDG) Alıntı: akşam akşam içimiz açıldı | |
| | |
| | #17 | |
| ***2.ÇARKÇI*** | Re: clio sport 230la giderken son anda kurtarıyor (VDG) Alıntı:
__________________ | |
| | |
| | #18 |
| BNG & VTEC | Re: clio sport 230la giderken son anda kurtarıyor (VDG)
bırebır aynısı 1 ay once basıma geldı ben spın attım ,tutamadım arbaayı.ama mesafe cok azdı kaldırıma cıkacaktım dıger tarafa cok sert kırrınca anında bıraktı.
|
| | |
| | #19 |
| +200hp club Kayıt Tarihi: 10-07-2004 Şehir: balıkesir,izmir Yaş: 24 Otomobil: n/a vectra v6, bmw e90
| Re: clio sport 230la giderken son anda kurtarıyor (VDG)
emre videoyu ızleyınce içim hoş oldu yaa.. çok kötu olmuş kaç takla attı dusunmek bile ıstemıorum..ama bu portekızlıler çok kaşındı top spped devamlı önune arkasına gecıolar...
__________________ |
| | |
| | #20 |
| Eşşek Ne Anlar Hoşaftan. Kayıt Tarihi: 17-03-2006
| Re: clio sport 230la giderken son anda kurtarıyor (VDG)
yaw videoyu izliyom ne var bundaa ya bır ara uzak çekıme geçtı birşey olduysa orda olmmuştur herhalde dedım ama sonra
__________________ |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|