"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| rahmetlide sollardı pehhh Kayıt Tarihi: 24-08-2007 Yaş: 20
| canlı trafik kazası yeni
arkadaşlar yeni olmuş sanırım yada yayınlanıysa kusura bakmayın ama bu ahmağa ne demeli??
__________________ created by ozz racing |
| | |
| | #2 |
| ViRtUeEeE | Re: canlı trafik kazası yeni
off off yaa
|
| | |
| | #3 |
| ERK & ZRK | Re: canlı trafik kazası yeni
insanlar artık korna veya dörtlülerin herşeye çözüm olamayacağının bilincine varmalı.
__________________ Forever ALONSO Forever RENAULT F1 TEAM |
| | |
| | #4 |
| Senior Member | Re: canlı trafik kazası yeni
Düğün konvoyunu sollamamak lazımmış demekki.
__________________ www.OTVYEHAYIR.com |
| | |
| | #6 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 05-05-2005
| Re: canlı trafik kazası yeni
bende su aynaya bakmayan sagına soluna bakmıyan arkadaslara cok kılım trafıkte bır daha denk gelırsem baska tarafına monte edıcek dıkkatlıca bak dıyıcem herhalde ondan sonra ogrennırler bakmayı ya kardesım 1 arabada 3 tane ayna var neden hıc bırını kullanmıyorsunkı dırek atlıyorsun yola sonra kaza neden oluyor olur tabıı |
| | |
| | #8 |
| rahmetlide sollardı pehhh Kayıt Tarihi: 24-08-2007 Yaş: 20
o trafiği yaran geçen adamda angut ama birden capp diye sola kıran adamda dediğiniz gibi hiçmi dikiz aynası kullanmaz
__________________ created by ozz racing |
| | |
| | #9 |
| DR | Re: canlı trafik kazası yeni
ben böyle bişey görmedim gerçekten işin üzücü tarafı aynı şekilde hatalara düşen bir ülkede neyazıkki bizimki. onun için sürücülerin acilen bilinçlenmesi lazım
|
| | |
| | #10 |
| Çılgın Programcı Kayıt Tarihi: 17-06-2005 Şehir: istanbul Yaş: 22 Otomobil: VW T5 hiç kırmızı & Opel Combo CityPlus 1.3 cdti
amcam sola asılmış maşallah ama diğeride ayna kullanmıyor maşallah arabada çoluk çocuk var 20 araba birden solluyor herif...
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|