"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| evo evo evo evo evo evo.. Kayıt Tarihi: 24-01-2005 Şehir: adana Yaş: 24 Otomobil: e34 5.20i |
__________________ Mesajı son düzenleyen <AYCA> : 07-05-2007 - 23:20. Sebep: pardon:D |
| | |
| | #3 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 21-06-2004 | Re: bu virajda takla atmayanı dövüyorlar
dayak atanlar yok ama..olmalıydı.. ![]() Sağolasın..
__________________ Darı unundan baklava,incir ağacından oklava olmaz. |
| | |
| | #4 |
| Gerçek Adım Hip Hop | Re: bu virajda takla atmayanı dövüyorlar
sarı renk olan iyiymiş nasıl olsa kaza yapacam bari takla atarak gidim demiş viraja girmeden takla atmaya başlamış
__________________ 40. Piyade Er Eğitim Alayı ISPARTA 19 Kasım 2007 ![]() |
| | |
| | #5 |
| Senior Member | Re: bu virajda takla atmayanı dövüyorlar
Hehe, süperler ya.
__________________ www.OTVYEHAYIR.com |
| | |
| | #6 |
| . | Re: bu virajda takla atmayanı dövüyorlar
hehehhheeehehe hiç saglam dönen olmamışmı acaba
__________________ |
| | |
| | #7 |
| Meg User Kayıt Tarihi: 08-02-2007 Şehir: İstanbul-Bakırköy Yaş: 28 Otomobil: Megane Coupe 2.0 ide | Re: bu virajda takla atmayanı dövüyorlar
yarışta araba kalmadı yaw ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #8 |
| Freddy Kruegger Kayıt Tarihi: 19-06-2005 Şehir: Ankara Yaş: 22 Otomobil: BMW 3 18i e46 | Re: bu virajda takla atmayanı dövüyorlar
eee hız sınırlarına uymazsan olacagı bu ![]() ![]() |
| | |
| | #9 |
| Member | Re: bu virajda takla atmayanı dövüyorlar
ama en güzelini sonuncu kırmızı olan yapmış adam bakmışki kurtulan yok ışığı gören geliyo direk bahçeye girmiş kmseye zarar gelmeden atlattı |
| | |
| | #10 | |
| Çiko Member | Re: bu virajda takla atmayanı dövüyorlar Alıntı: ![]() adam çok enteresan sanki sonradan eklemişler | |
| | |
| Reklam |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|