"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #41 |
| zeyli Kayıt Tarihi: 24-02-2007 | Re: Ben hayatimda boyle birsey gormedim
nasılda çapmadan sonra kalkıp konuşuyor oldurmeyen allah oldurmuyor
|
| | |
| | #42 |
| ^^Hyundai Team^^ Kayıt Tarihi: 22-02-2007 | Re: Ben hayatimda boyle birsey gormedim
hhhahahah komık ya vallahı kedı panter kedı gıbı |
| | |
| | #43 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 21-08-2004 Yaş: 22 | Re: Ben hayatimda boyle birsey gormedim
allah korumuş japonlar yaa
__________________ Ağlamam çocuk değilim affetmem allah değilim |
| | |
| | #44 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 06-03-2007 | Re: Ben hayatimda boyle birsey gormedim
arkadaşlar inanmazsınız aynısı başıma geldi hemde bisikletle birisiyle yarışıyordum ışıklar tersmiş sola kırmızı yandı yola bi fırladım sağ yeşilmiş sahil yoluydu golf 90 km vardı bisikleti geldiği yöne spin attırdım ve araç bana kalçadan bi vurdu ön cama çarpıp havalandım üç şey gördüm birincisi havada dönüyordum ikincisi yerde yatarken bisikletin öçn tekerinin dönmesi üçüncü de iki kişinin araçtan inip yanıma koşmasıydı adamın korkudan dili tutulmuştu ve inanın bana ben sadece tek sıyrıkla atlattım aracın başına gelenlerse ön tampon düştü far kırıldı ayna hiç yoktu kaporta ve kaput çöktü yine kaportanın boyası çizildi ön cam çatladı komple bir alman arabasından bile dayanıklıyım bende böyle şans ederi kurtuldum adam allahtan aracın masrafını istemedi 10 yıl çalışsam ödeyemezdim herhalde ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() arabadan bile dayanıklı çıktı ben bile bu kadarını beklemiyordum ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #45 |
| DragunovSvd Kayıt Tarihi: 07-03-2007 | Re: Ben hayatimda boyle birsey gormedim http://www.stupidvideos.us/video.asp...reme%20videos/ budaki teyzelerde aynı kafadan |
| | |
| | #46 |
| ...::: вмω ƒαηı :::... | Re: Ben hayatimda boyle birsey gormedim
Ne kadar ilginç ya
__________________ ![]() WWW.OTVYEHAYİR.COM |
| | |
| | #47 |
| bg-kj/b-bxl/tr-ist! Kayıt Tarihi: 14-04-2008 Şehir: istanbul Yaş: 27 Otomobil: citroen C 5 |
hayırda bukadar ne şans olur nede sinir herif saniye kaybetmedi ben kadını dövecek zannettim ![]() ilginç olan akrobatmıdır nedir yoksa şokamı girdi ama en güzel yorum motor emanetti herhalde olmuş |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|