"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #51 |
| www.otvyehayir.com Kayıt Tarihi: 24-05-2006 Şehir: İstanbul Otomobil: CBR1000RR Vectra Elegance
| Re: Türkiye'nin İlk ve Tek Tuning Programı "MODİFİYEM" Bölümleri !!!
Ben bu konuyu hiç görmemiştim ben de merak ettim şimdi
|
| | |
| | #52 |
| TeaMitsubishi Kayıt Tarihi: 30-03-2006 Şehir: İstanbul Yaş: 26 Otomobil: --
| Re: Türkiye'nin İlk ve Tek Tuning Programı "MODİFİYEM" Bölümleri !!! evet okuduk fakat o yazı 7 ay önce yazılmıştı ve ondan sonra her hangi bir işlem yapılmadığı için hatırlatmak amacıyla konuyu tekrar gündeme getirdik.
|
| | |
| | #53 |
| Member Since 2002 Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: İstanbul Yaş: 28 Otomobil: Abarth
Youtube'a koymayı düşünüyorum bölümleri...Fakat boyutlar çok büyük,minimum 100 mb olduğu için boyutu düşürüp öyle koyucam görüntü kalitesi bozulucak...Yoğun iş tempom var o yüzden ilgilenemiyorum bi arkadaşımdan rica edip onun yardımıyla en yakın zamanda halletmeye çalışıcam...İlgilenemediğim için kusura bakmayın...
__________________ Forced Induction Palio by Abarth & GarageGT & Garage Paşaoğlu |
| | |
| | #54 |
| Deli Deliden imam ölüden. Kayıt Tarihi: 25-06-2005 Yaş: 27
peki kolay gelsin sana sabırsızlıkla bekliyoruz...
|
| | |
| | #55 |
| Ace | Re: Türkiye'nin İlk ve Tek Tuning Programı "MODİFİYEM" Bölümleri !!!
ben upload edeyim hemen... bende ilk 2 bölüm var... upload ettim ancak onaylanmasını bekliyorum... uzun sürerse yarın yayınlarım linkleri...
__________________ Siz bilirsiniz Mesajı son düzenleyen Acedriver : 21-11-2006 - 03:17 |
| | |
| | #56 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 17-04-2005 Şehir: Bursa Yaş: 24 Otomobil: Corolla HB
merakla beklıyoruz |
| | |
| | #57 |
| Ace | Re: Türkiye'nin İlk ve Tek Tuning Programı "MODİFİYEM" Bölümleri !!!
1. bölüm youtube da süresi fazla uzun olması sebebiyle reddedildi... 2. bölümde cevap bekliyor muhtemelen aynı şey onunda başına gelecek... edit 2 de aynı...
__________________ Siz bilirsiniz Mesajı son düzenleyen Acedriver : 21-11-2006 - 04:38 |
| | |
| | #58 |
| nuriQocca | Re: Türkiye'nin İlk ve Tek Tuning Programı "MODİFİYEM" Bölümleri !!!
bi izLemek nasiboLmadı
__________________ |
| | |
| | #59 | |
| Ne Mutlu Türküm Diyene! Kayıt Tarihi: 25-04-2004 Şehir: İzmir Yaş: 25 Otomobil: 04 Palio Sporting
| Re: Türkiye'nin İlk ve Tek Tuning Programı "MODİFİYEM" Bölümleri !!! Alıntı:
__________________ | |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|