"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #21 | |
| Drifter Member =) | Re: Türkiye'nin İlk ve Tek Tuning Programı "MODİFİYEM" Bölümleri !!! Alıntı:
yok abi yanlış anladın herhalde. ben kanalın neden kapandığını biliormu diye sordum (yukarda sadece programın kanal kapandığı için dewamı yok diye okudumm yani kanal hakkında bişi görmedim.varsa pardon. )yok mis gbi bitek araba programı olan kanaldıda ondan..enazından her açtığımda bi pist/ralli bişi oluyordu tekrar oluodu genelde ama olsun.onnar olmasa araç tanıtımları fln oluyodu yani boş değildi..şimdi digiturk te hiçbitane motorsporları kanalı yok.start tan önce motors tv wardı ama o yabancıydı..start yerliydide hem
__________________ Ne Mutlu TÜRK'üm Diyene! Arkada Kemer Takmaktan Kim Ölmüş... ; ) | |
| | |
| | #23 |
| METON Kayıt Tarihi: 14-06-2005 Yaş: 21 | Re: Türkiye'nin İlk ve Tek Tuning Programı "MODİFİYEM" Bölümleri !!!
İlk bölümde tuning show görüntülerini izleyince ordaki bi araba geldi aklıma.Gidenler bilirler arabaları aradabir çalıştırıp devir,blow off falan yapıyolardı. Arabalardan muhteşem sesler çıkıyodu ama bi tanesi beni çok şaşırttı.Golf IV vardı bi tane 12000lik bi devir saati vardı yan tarafta.gaz yaparken yakınındaydım v devir saatine bakıyodum.Bildiğiniz gibi golf 6500 rpm de gaz keser.v bu golfte nası bi mod varsa araba 10000 rpmye çıkıyodu.Gaz verirken orjinal gösterge son ulaştığı noktada sabit duruyodu.Gözlerime inanamadım.Adam boşuna koymamış yani devir saatini.Bilmem göreniniz var mı? |
| | |
| | #24 |
| Ace | Re: Türkiye'nin İlk ve Tek Tuning Programı "MODİFİYEM" Bölümleri !!!
muhtemelen o golf o deviri yapıyodur... ama ek bilgi olarak standart aracında bile 12 bınlık devır saatını taktırıp ayarlatırsan araban 6500 yaptıgında 10 bın gosterebılır extra devır saatınde...
__________________ Siz bilirsiniz |
| | |
| | #25 | |
| Drifter Member =) | Re: Türkiye'nin İlk ve Tek Tuning Programı "MODİFİYEM" Bölümleri !!! Alıntı:
keşke olmasaymış öle sıkıntılar..tek motorsporu kanalımızdı
__________________ Ne Mutlu TÜRK'üm Diyene! Arkada Kemer Takmaktan Kim Ölmüş... ; ) | |
| | |
| | #26 | |
| METON Kayıt Tarihi: 14-06-2005 Yaş: 21 | Re: Türkiye'nin İlk ve Tek Tuning Programı "MODİFİYEM" Bölümleri !!! Alıntı:
Muhtemelen.Çünkü orjinal saat hareket etmiyodu ama ek saat onbindeydi. | |
| | |
| | #27 |
| modifiye tutkunu | Re: Türkiye'nin İlk ve Tek Tuning Programı "MODİFİYEM" Bölümleri !!!
ellerine sağlık abicim
|
| | |
| | #28 |
| Club MdfyM Kayıt Tarihi: 25-04-2004 Şehir: İzmir Yaş: 25 Otomobil: 04 Palio Sporting | Re: Türkiye'nin İlk ve Tek Tuning Programı "MODİFİYEM" Bölümleri !!!
eline sağlık gökhan uzun zamandır bunu arıyordum
__________________ |
| | |
| | #29 |
| fast Member Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Yaş: 29 | Re: Türkiye'nin İlk ve Tek Tuning Programı "MODİFİYEM" Bölümleri !!!
Gökhan soğolasın |
| | |
| | #30 |
| MdfyM Team | Re: Türkiye'nin İlk ve Tek Tuning Programı "MODİFİYEM" Bölümleri !!!
Diğerlerini de istiyos
__________________ www.OTVYEHAYIR.com |
| | |
| Reklam |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|