"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Pişman Değilim | SEMA IAS Show 2006 görüntüleri
sema fuarını ilk defa bugün forumda duydum, söyledikleri kadar varmış, güzel araçlar hazırlamışlar, sanırım bütçeden ve modifiye kültüründen dolayı bu işte bizden 3-5 sene öndeler
__________________ |
| | |
| | #2 |
| 16 RS 611 Kayıt Tarihi: 17-04-2005 Şehir: Bursa Yaş: 24 Otomobil: Corolla HB | Re: SEMA IAS Show 2006 görüntüleri
guzel arabalar varmıs paylaşım için sagol
__________________ Ben en iyisi beklemeye devam edeyim... |
| | |
| | #3 |
| Japan Fan _ German user | Re: SEMA IAS Show 2006 görüntüleri
ewt güzel araçlar
__________________ Kurallara aykırı imza boyutu ! |
| | |
| | #4 |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 09-09-2006 | Re: SEMA IAS Show 2006 görüntüleri
paylaşım için saol
__________________ |
| | |
| | #5 |
| sitenin psychopat'ı | Re: SEMA IAS Show 2006 görüntüleri
arabalar baya güzelmıs ama bı tane bmw wardı bence ıgrenc olmustu paylasım ıcın saol
|
| | |
| | #6 |
| Pişman Değilim | Re: SEMA IAS Show 2006 görüntüleri
adamlar kullanmak için ayrı modlamak için zevk için ayrı araç alabiliyorlar ve modlarken bizim gibi yolları sanyiye pek düşmüyor kalite takılıyorlar sonuçtada böyle fark atıyorlar bize, neyse ki son yıllarda başı çeken birkaç sağlam modifiye firması show araçları yapıyor, onlara yetişemesekte bizden de sağlam işler çıkıyor sonuçta
__________________ |
| | |
| | #7 |
| BMW Power Kayıt Tarihi: 13-10-2006 | Re: SEMA IAS Show 2006 görüntüleri Araçların Duruşu yetiyor.Karizma |
| | |
| | #8 |
| osman.net | Re: SEMA IAS Show 2006 görüntüleri
arabalar bahane kızlar sahane
__________________ |
| | |
| | #9 |
| www.otvyehayir.com Kayıt Tarihi: 24-05-2006 Şehir: İstanbul Otomobil: CBR1000RR Vectra Elegance | Re: SEMA IAS Show 2006 görüntüleri
Amerikalılar sırf japon araçları üzerine çalışmış neredeyse, teşekkürler paylaşımın için.
|
| | |
| | #10 | |
| Pişman Değilim | Re: SEMA IAS Show 2006 görüntüleri Alıntı:
özellikle modifiye yapanların çoğu japon tercih ediyor
__________________ | |
| | |
| Reklam |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|