"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #11 |
| I live in English! :) | Re: Mersin Marina Buluşması - Kalkışlar, Arabalar ve Şamata! (+16)
biz zaten her biraraya gelisimizde sabah olsun ogle olsun gece olsun kesin bir ugruyoruz marinaya! polis amcalar da karısmıyorlar saolsunlar, hatta aralardaki ızgaraların demirleri yok, dikkat edin dusmeyin falan diye uyarıp gidiyorlar, action'a acık bir ortam yani! bu video da cok eglenceli olmus be kanka ( kameraman bizzat ben kendim! ) ama cok kufur etmisiz be!
__________________ Peace Bro! |
| | |
| | #12 |
| Aşkı//M Kayıt Tarihi: 15-05-2006 Şehir: Mersin Otomobil: E36 | Re: Mersin Marina Buluşması - Kalkışlar, Arabalar ve Şamata! (+16)
aueahuea. evet ya. polisler seviyor bizi. yakında yan verip gidecekler. veya "kalkalım mı gençler" şakası yok valla ali. megane II var adamlarda. ahuhae
__________________ Yerin kulağı var derler. Benim de kulağım var. Peki ben yer miyim? Yemem! |
| | |
| | #13 | |
| CrazyDriver | Re: Mersin Marina Buluşması - Kalkışlar, Arabalar ve Şamata! (+16) Alıntı:
Kesin Bi Ara Oraya Ugramam Lazım
| |
| | |
| | #14 |
| CrazyDriver | Re: Mersin Marina Buluşması - Kalkışlar, Arabalar ve Şamata! (+16)
Bugun Gittim Ve Denedim Gerçekten Süper Bi Yermiş 1 Video Çektim Akşama Dogru Atarım Siteye..
|
| | |
| | #15 |
| Aşkı//M Kayıt Tarihi: 15-05-2006 Şehir: Mersin Otomobil: E36 | Re: Mersin Marina Buluşması - Kalkışlar, Arabalar ve Şamata! (+16)
bmw 5,30 la da güzel yanlanır. lastiği değil, marinanın zeminini yakarım valla 5.30 la -)
__________________ Yerin kulağı var derler. Benim de kulağım var. Peki ben yer miyim? Yemem! |
| | |
| | #16 |
| CrazyDriver | Re: Mersin Marina Buluşması - Kalkışlar, Arabalar ve Şamata! (+16)
Araba Menuel Değil |
| | |
| | #17 |
e daha iyi.. otomatikte yapmak daha kolay.
| | |
| | #19 |
maksat muhabbet olsun. eğlence bizimki 5 kişiyle kalkış mı olur euheue
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|