"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Aşkı//M Kayıt Tarihi: 15-05-2006 Şehir: Mersin Otomobil: E36 | Mersin Marina Buluşması - Kalkışlar, Arabalar ve Şamata! (+16)
Mersin Marina'da Adanalı arkadaşlarımızla buluştuk ufak çaplı. kendi aramızda da kalktık 1-2 kere. Buluşmamızdaki amaç muhabbet Bu arada biraz ağzımız bozulmuş bikaç yerde. Şimdiden özür.
__________________ Yerin kulağı var derler. Benim de kulağım var. Peki ben yer miyim? Yemem! |
| | |
| | #2 |
| Eşşek Ne Anlar Hoşaftan. Kayıt Tarihi: 17-03-2006 | Re: Mersin Marina Buluşması - Kalkışlar, Arabalar ve Şamata! (+16)
fırat lınk ölü
__________________ |
| | |
| | #3 |
| Aşkı//M Kayıt Tarihi: 15-05-2006 Şehir: Mersin Otomobil: E36 | Re: Mersin Marina Buluşması - Kalkışlar, Arabalar ve Şamata! (+16)
değil değil. yeni diye öyle. yenile sayfayı gelir. yahu bi daha izleyince videoyu utandım valla. çok serseri gözükmüşüz. normalde böyle değiliz biz
__________________ Yerin kulağı var derler. Benim de kulağım var. Peki ben yer miyim? Yemem! Mesajı son düzenleyen F1R4T : 15-01-2007 - 00:13. |
| | |
| | #4 |
| Gökhan Kayıt Tarihi: 30-04-2006 Şehir: KSK Otomobil: Vectra GT | Re: Mersin Marina Buluşması - Kalkışlar, Arabalar ve Şamata! (+16)
Nasıl bi yer öyle bomboş |
| | |
| | #5 |
| Aşkı//M Kayıt Tarihi: 15-05-2006 Şehir: Mersin Otomobil: E36 | Re: Mersin Marina Buluşması - Kalkışlar, Arabalar ve Şamata! (+16)
Marina işte. Yat Limanı ama yat yok. Fransızlar aldı yaptı. biz de basıyoruz. yıllardır öyle orası
__________________ Yerin kulağı var derler. Benim de kulağım var. Peki ben yer miyim? Yemem! |
| | |
| | #6 |
| www.otvyehayir.com Kayıt Tarihi: 24-05-2006 Şehir: İstanbul Otomobil: CBR1000RR Vectra Elegance | Re: Mersin Marina Buluşması - Kalkışlar, Arabalar ve Şamata! (+16) Ben de takıldım, kimse yok, en azından kışlayan tekne filan olur ama yok
|
| | |
| | #7 |
| Eşşek Ne Anlar Hoşaftan. Kayıt Tarihi: 17-03-2006 | Re: Mersin Marina Buluşması - Kalkışlar, Arabalar ve Şamata! (+16)
orası akş** süper olur gündüz çocuk çok tehlıkelı
__________________ |
| | |
| | #8 |
akşamda korkuyosun. denize düşecem diye. bomboş olması da götü. uzunları yakıyorsun yine kestiremiyorsun neredesin? nereye gidiyorsun? yol nerde bitiyo.. ürkütücü oluyo biraz. ama mekan süper eehueh
| | |
| | #9 |
| Freddy Kruegger Kayıt Tarihi: 19-06-2005 Şehir: Ankara Yaş: 22 Otomobil: BMW 3 18i e46 | Re: Mersin Marina Buluşması - Kalkışlar, Arabalar ve Şamata! (+16)
ne drıft yapılır orda ya bu yaz tatıle gıdıste ugrayıp drıft yapayım |
| | |
| | #10 |
sen orada otomobil fuarı varken görecektin. o boş alanın yanında kurulmuştu. fuardan çıkan başlıyordu basmaya, yanlamaya aeuheau
| | |
| Reklam |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|