"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| ToyotaRacingDevelopement | Driftturk buluşması
13 mayıs pazar günkü ilk resmi driftturk buluşmasının kahramanları 200sx lerdi bi video
__________________ ---------------------------------------------------- HumanAtSight,MonsterAtHeart |
| | |
| | #2 |
| ToyotaRacingDevelopement | Re: Driftturk buluşması
__________________ ---------------------------------------------------- HumanAtSight,MonsterAtHeart |
| | |
| | #3 |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 13-05-2007 Yaş: 27 | Re: Driftturk buluşması
çok güzel buluşmaydı gitmek isterdim ama drift machine yok |
| | |
| | #4 |
| ToyotaRacingDevelopement | Re: Driftturk buluşması
? drift machine yok derken? 200sx lerin arkadan itişli oldugunu bi daha hatırlatmak isterim ...
| | |
| | #6 |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 13-05-2007 Yaş: 27 | Re: Driftturk buluşması
batuhan açıklamış zaten bende yoktu bide siteyi pek aktif takip edemedim gelemedim o yüzden |
| | |
| | #7 |
| ÜzgünBakanÜye | Re: Driftturk buluşması
valla kota yüzünden hepsini izleyemedim ama bitane kırmızı vardı acil dtm istiyo gibi çok güzel araçlar, işte izlediğim kısımda bikere yan vermiş ama insan hayatını tehlikeye atmadan daha fazlası pistte olurdu |
| | |
| | #8 |
| İZMİRLİCEM | Re: Driftturk buluşması
aynasızlar görmesin aman
__________________ İNÖNÜ ÜNİVERCİTY STREET RACE TM BOSS |
| | |
| | #9 |
| Rs Kayıt Tarihi: 29-09-2005 Şehir: İstanbul Otomobil: Sierra 2lt modified | Re: Driftturk buluşması
güzel ama trafik icinde olması kötü diye düsünüyorum
|
| | |
| | #10 |
| Pişman Değilim | Re: Driftturk buluşması trafiğe kapalı bir alanda gerçekleştirseydiniz organizasyonu çok daha güzel olurdu
__________________ |
| | |
| Reklam |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|