"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| _(*)_COOL_(*)_ | Suyla yazı yazmak
__________________ |
| | |
| | #2 |
| Eşşek Ne Anlar Hoşaftan. Kayıt Tarihi: 17-03-2006
|
züper bu japonlar gerçekten çok iyi şeyler yapıyorlar.
__________________ |
| | |
| | #3 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 02-12-2007 Şehir: Otuz4 Yaş: 17 Otomobil: (şimdilik) yok
|
harbi müthiş ya... bolulular bilir belki pandora cafe diye biyerdeyim bütün cafe başıma toplandı sinema gibi seyrettik
__________________ kafam uzunca bi süre bozuk olucak... Allah yardımcımız olsun |
| | |
| | #4 |
| a se de Kayıt Tarihi: 11-09-2007 Şehir: Bursa Yaş: 21 Otomobil: -
|
adamlar sistem yapmış abicim ![]() ayak izleri falan çok iyi olmuş lisede soğuk havalarda yumruğumuzla cama yapardık |
| | |
| | #5 |
| Yılmaz SÖYLEYİCİ |
Beşyüz yıl kadar önce suyun üzerine resim yapmış hatta bunu bi de kâğıda aktarmış bi neslin torunları neden böyle ufak tefek şeyleri gözünde büyütür ki ?
__________________ ylmzsylyc | NikonMania |
| | |
| | #6 |
| Eşşek Ne Anlar Hoşaftan. Kayıt Tarihi: 17-03-2006
|
ama beni burda şaşırtan suya yazı yazmak değil suyla yazı yazmak.
__________________ |
| | |
| | #7 |
| Yılmaz SÖYLEYİCİ |
O daha kolay... ...AAA... AAAAAA AA....AA AAAAAA AA....AA AA....AA Yapmak gibi bişey... Meslek lisesi elektronik bölümü 2. sınıf öğrencisi herhangi birine göster aynısını ledlerle yapsın {Adam herşeyi ledlerle yapmaya alışmıştır ondan led dedim kastırırsan aynısını yapar =)}
__________________ ylmzsylyc | NikonMania |
| | |
| | #8 |
| Karşıyaka Republic Kayıt Tarihi: 15-02-2007 Yaş: 31
|
Evet sistem gerçekten basit,ha ama akıl etmek dersen eywallah o iyi işte...Yoksa pc kontrollü pinomatik bir pompa ve projionex tarzı enjektörlerle bu iş sonderece iyi bir şekilde yapılır...
__________________ Kingdom of drift |
| | |
| | #9 |
| JaNdArMa.. |
harbiden harika ama o suları kim temizlicek |
| | |
| | #10 |
| POKERAY |
bunca senedir pompacıyım kendimden utandım
__________________ FORUMUN İMAMI |
| | |
![]() |