"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #11 |
| Russian Girls Fan | Re: harbi osmanlı tokadı:D:DAngry Turk gives German an " Ottomanslap "
Uhhhh fenaaaa
__________________ |
| | |
| | #12 |
| "JEEP" | Re: harbi osmanlı tokadı:D:DAngry Turk gives German an " Ottomanslap "
Valla çok gerilmeden vurmuş. Adamın sadece ufak bir el hareketi yetmiş ama benim bildiğim kadarıyla Osmanlı tokadında bütün vücudunun gücüyle adamı tokatlıyorsun, İmirzalıoğlu baya güzel yapıyor. Bu abimiz tabii istisna, bunun bilek hareketleri yetiyor, vücut gücüne gerek yok |
| | |
| | #14 |
| Supervisor Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: İstanbul Yaş: 27
| Re: harbi osmanlı tokadı:D:DAngry Turk gives German an " Ottomanslap "
Vay vay vay |
| | |
| | #15 |
| Orhan Baba Kayıt Tarihi: 05-03-2007 Şehir: Ankara Yaş: 30 Otomobil: Ford Fusion
Blog Kayıtları: 4 | Re: harbi osmanlı tokadı:D:DAngry Turk gives German an " Ottomanslap "
adamın karısının yanında yani gene iyi dayanmış
__________________ www.OTVYEHAYIR.com |
| | |
| | #16 | |
| F0RUM ÖZEL SORUNLUSU | Alıntı:
Amcam bilekten çalışıyor abi yalnız bizimkilerin yorumları bitirdi beni.
__________________ Aptalca Hayaller Peşinde Koşmayan Bir Kalp Gösterin, Ben De Size Mutlu Bir İnsan Göstereyim. | |
| | |
| | #17 |
| EFE | Re: harbi osmanlı tokadı:D:DAngry Turk gives German an " Ottomanslap "
dayının türk kaslarıda yerinde...
|
| | |
| | #18 | |
| 400D Kayıt Tarihi: 30-06-2005 Şehir: Gelibolu Yaş: 20 Otomobil: Golf V Captiva
Blog Kayıtları: 4 | Re: harbi osmanlı tokadı:D:DAngry Turk gives German an " Ottomanslap "
eline sağlık abimizin ![]() ![]() ![]() ![]() Alıntı:
senin dediğinle aynı şeye geliyor
__________________ Canon Nikon kardeştir, ayrım yapan kalleştir... | |
| | |
| | #19 |
| '^'The Power Of Dreams'^' Kayıt Tarihi: 09-02-2007
| Re: harbi osmanlı tokadı:D:DAngry Turk gives German an " Ottomanslap "
on numara |
| | |
| | #20 |
| DeL1PeDrO |
helal olsun adama harbiden sabır taşıymış..alman da alman ama hakkaten tam gıcık ![]() ![]() dayı da zaten osmanlıdan kalma galiba tam ramo ![]() ![]()
__________________ manitanın nazına;vtec'in ara gazına hastayımmm |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|