"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| nuriQocca |
__________________ |
| | |
| | #2 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 22-07-2005 Yaş: 18
|
- Neden İsmail neden bu taraf? - Eeee kaleci öyle istedi??? En çok güldüğüm yer burası, ne diyeceğini şaşırdı adam |
| | |
| | #4 |
| 16 BLS ..... Kayıt Tarihi: 22-06-2007 Şehir: Bursa Yaş: 25 Otomobil: Chevy Kalos
|
muhahahahahhahaha.... abı en sondakı muhabbet super... adam sag acıkta gıdıyor yere dusuruyorlar yuzde yuz penaltıydı dıyor muhahahahaha.... Bi de galatasaray ın o formasını ılk kez goruyorum ben ya. |
| | |
| | #7 |
| nuriQocca |
çok güLdüm ya hayaL meyaL hatırLıyorum o zaman ki maçLarı.. ama bu soruLar cevapLar çok fena ya.. -neden o taraf? kaLeci istedi.. yazı tura niye attın.. hakemLe Lak Lak yapıyo resmen
__________________ |
| | |
| | #8 |
| DJ Halimeroooo :) Kayıt Tarihi: 27-04-2008 Şehir: Balıkesir Otomobil: Matrixxx
|
sankı muhabıre sıkayet edıyor ![]() abı gördüğün gıbı arkadan mudahale etti ![]() ![]() ![]() bıde ağlamaklı bı konuşma ile sölüyor
__________________ |
| | |
| | #9 |
| Team Lada |
abi yüzde veremem ama yenmek zorundayız ![]() bu maçlar bizim okul yıllarımızda zevkle seyrettiğimiz maçlardı .... oooo levent özçeliğin saçları hala normal duruyo... demekki uzun yıllar geçmiş aradan |
| | |
| | #10 |
| crazy tuning |
adam yere düştükten sonra spiker sahaya dalınca gülmekten yarıldım ya
__________________ |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|