Kayıt Ol Yardım Üye Albümleri Sosyal Gruplar Etiketler Arama Bugünkü Mesajlar Forumu Okunmuş Say Arama

Geri   Modifiyem© > ModifiyeM© Com > Video > Pist, Ralli, F1, Motosiklet

Cevap

Konu Seçenekleri
Eski 06-04-2008, 23:35   #1
Junior Member

WRC Türkiye Rallisi hakkında bilgi

Turkiye rallisinin yeniden wrc takvimine girmesiyle birlikte bu sene ralliyi canlı olarak yerinde izleyip fotoğraflamak istiyorum ancak ralliyi nasıl takip edeceğim konusunda bir fikrim yok. Daha önce giden arkadaşlar tecrübelerini paylaşırlarsa çok sevinirim.

justuur Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 07-04-2008, 00:16   #2
Senior Member

barisy - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Otomobil: corolla d4d mmt
selamlar

ben 2003 te gitmiştim, yarış parkurlarına midibüsler kaldırıyorlar. sabahın erken saati ve öğledeydi yanlış hatırlamıyorsam. yani gün içinde en fazla 2 parkur izleyebiliyorsun. ilk günü biz midibüs kullanmıştık. 2. günü motosiklet kiraladık. parkur yoluna jandarma geçiş izni vermiyor. motosiklet veya kendi arabanla gidemiyorsun normalde. sadece midibüs götürüyor. eğer motorla gitmeyi kafaya koyarsan bizim yaptığımız gibi ,, alternatif yollar tercih edeceksin. dere yatağı , patika vs heyecanı ayrı oluyor ama sen yinede midibüs tercih et.

forumda benden daha deneyimli arkadaşlar vardır bu konuda. yardımcı olurlar

şimdiden iyi seyirler

barisy Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 07-04-2008, 00:30   #3
Junior Member

İlginiz için çok teşekkür ederim. Bir günde en fazla iki parkur izleyebileceğimi öğrenmem iyi oldu. Peki konaklama konusunu nasıl yapmıştınız? Ayrıca Yarış sanırım Kemer şehrinde yapılıyor, peki kemer'in hangi ilçelerinde. Start ve Finish organizasyonları hakkında da bilgiler verirseniz çok sevinirim.

Eski 07-04-2008, 21:29   #4
Senior Member

Antalya'nın kemer ilçesinde yapılyıor ralli

Based:
Antalya

Surface:
Gravel

Stages:
16 (in 2006)

2007 winner:
not held

Rally website:
..: RALLY OF TURKEY :..

Welcome back to the championship for the Rally of Turkey, which under the FIA’s new event rotation rules was not run in 2007. This rally is run in an amazing region around the Mediterranean coastal resort of Antalya and is a climatic wonderland. The weather and the temperatures at the sea level headquarters can be completely different to those in the nearby mountains, and both can change at remarkable speed.

Down on the coast the weather is more stable, happily, for Antalya is considered the gateway to the Turkish Riviera, and the number of tourist visitors due each year exceeds the number that visit the country’s capital city Ankara. The event is based some 40km down the road from Antalya at Kemer. Tourism has come to Kemer only recently. Until 50 years ago there were no roads in the area and the only way to reach the town was by boat.

Once the project to challenge for a place in the World series was declared, there was a fast learning curve for the organisers, in which various locations were tried out, with rallies both on asphalt and on gravel being held, before finally it was decided to run a gravel event based at Antalya. The region is made for the sport, with rocky mountains towering above Kemer, while stretching higher and higher in layers behind is the Taurus range of mountains. The friendliness of the people is legendary and whether it is the beaches, the rocks, the caves, the historical sites, the hills or the pine forests, there are delights for everyone who goes to the Rally of Turkey.
wrc.com

GTReady Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 08-04-2008, 03:24   #5
Junior Member

Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim ama ben ralli hakkında genel bilgilerden çok ralliyi yerinde izleyebilmek için bilmem gerekenleri öğrenmek istiyorum.

Eski 23-04-2008, 13:54   #6
Junior Member

güzel video paylaşım için teşekkürler

Mulko Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Cevap

Bookmarks

Konu Seçenekleri

Mesaj Kuralları