"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #31 |
| ***2.ÇARKÇI*** |
150-163 ılla ki bir fark yaratacaktır... ama arada cıddı bır rakam var.. 10-15k euro kadar.. ![]() cok uzun vadelı borc felan ıstemıyorum zıra cocuk olana kadar odemıs olmamz lazım buyuk ıhtımal 320td olur..
__________________ |
| | |
| | #32 |
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004
|
hayırlı olsun o zaman ![]() ![]() ![]() videolarda zamanları tutturamadık sanırım. 1.05te şigandan çıkıp virajı dönüyorum, sen ondan önceki andan bahsediyorsun sanırım. aslında zevkli değildi.. hadi bari yanlayalım diye girip sonra hulen ne zaman kaybedicem dedim, yarım yamalak kayarken topladı, güzel olmadı yani kararsızlık kötü bir şey pistte.
|
| | |
| | #33 |
| ***2.ÇARKÇI*** |
1.05 evet aynı anı dıyorum... bana seyretmesı en zevklı yer olarak geldı... ![]() o pıstte bıde tt elbette senın ıcın zor anlardır.. bız act ıle cıkmıstık renonun yanındakı deneme pıstıne.. cok zevklıydı sadece soparmıstık.. herseyı kaldırdılar 20m genıslık.. 1de red gore gore kaydırmıstık arabaları cok zevklıydı..senın tt ıcın tecrube sart..
__________________ |
| | |
| | #34 |
| '95 |
Güzel zamanlama Dierlerine nal toplatmışsın.
__________________ |
| | |
| | #35 |
| Freddy Kruegger Kayıt Tarihi: 19-06-2005 Şehir: Ankara Yaş: 22 Otomobil: BMW 3 18i e46
|
helal Ozan hakkaten öldürmüşsün yolu ![]() 3 16 yı kaçırma elden daha kalkış yapacaz |
| | |
| | #36 |
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004
|
Teşekkürler. Levent sen hala aynı lastik kombinasyonuna sahipsen affetmem. |
| | |
| | #37 |
| renaultsport |
indiriym bakıym ayıcığımın videosunu |
| | |
| | #38 | |
| Freddy Kruegger Kayıt Tarihi: 19-06-2005 Şehir: Ankara Yaş: 22 Otomobil: BMW 3 18i e46
| Alıntı:
![]() bu arada benım duldul de hala garajda yatıyor bı cıkaramadım | |
| | |
| | #39 |
| 16 BLS ..... Kayıt Tarihi: 22-06-2007 Şehir: Bursa Yaş: 25 Otomobil: Chevy Kalos
|
walla bu olaya bizim mehmet veya ömerin girmesi lazimmis. Onlarin focuslarda slick lastik var salam giderlermis. ![]() Baya eglenceli bir organizasyon olmus anladigim kadariyla. |
| | |
| | #40 |
| i turned my hair again Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: Ankara Yaş: 28 Otomobil: 99 Nissan Pathfinder
|
bende pathfinder ile gireceğim böyle bir organizasyona, ilk derin virajda yan yatmışken bulursunuz beni işte nal toplamak öyle olur.
__________________ Yurtta Sulh, Cihanda Sulh! |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|