"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #11 | |
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004
|
Kop kop kop kop kop ![]() O kopuş akıcı olmadı ama o kötü oldu. Girerken ulan biraz da eğlenelim bu sefer dedim, sonra giderken zaman kaybedeceğiz diye hemen toplamak istedim, şiganda kötü oldu o yüzden, belli oluyordur. Sağol Tan. Üç noktayı görünce tırstım ulan gazlama videosu koyduk diye, pist olduğunu unutmuşum hahaha Alıntı:
Gel gör ki, kulak çöpü alacağım dediğimde bile ayakların yere bassın diyen bir anne ile bu iş nasıl yürüyecek bilmiyorum. Ev işi olsa da alsam ordan parayı, hiç haberi olmadan aracı ile ben alacağım. Bir arkadaşıma vereceğim parayı, o alıyormuş gibi. | |
| | |
| | #13 |
| MdfyM Team |
Codec'ler tutmuyordur Murat.
__________________ www.OTVYEHAYIR.com |
| | |
| | #14 |
| i turned my hair again Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: Ankara Yaş: 28 Otomobil: 99 Nissan Pathfinder
|
__________________ Yurtta Sulh, Cihanda Sulh! |
| | |
| | #15 |
| www.otvyehayir.com Kayıt Tarihi: 24-05-2006 Şehir: İstanbul Otomobil: CBR1000RR Vectra Elegance
|
Abdullah Bekmezci X5 3.0d 58.34 Bu nasıl dönmüş o camışla ![]() Helal sana ozanım |
| | |
| | #16 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 20-05-2006 Şehir: istanbul Otomobil: "09 red lancer
|
8 Numara bana gairp geldi..3,0 la iyi derece..biz aydos dağını 10 dk da geçiyoz x5 le adam pisti dönmüş ![]() eline sağlık Ozan abi körfezdede oluyor ara sıra onlarada katılsana ? |
| | |
| | #17 |
| Pişman Değilim |
video daha iniyor ama durum rakamlardan belli, helal sana kimlere kafa tutmuşsun
__________________ |
| | |
| | #18 |
| +200hp club Kayıt Tarihi: 10-07-2004 Şehir: balıkesir,izmir Yaş: 24 Otomobil: n/a vectra v6, bmw e90
|
lıstede tanıdık ısımler var 318 compactlar fılan ![]() ama derecen çok iyi
__________________ |
| | |
| | #19 |
| 16 BLS ..... Kayıt Tarihi: 22-06-2007 Şehir: Bursa Yaş: 25 Otomobil: Chevy Kalos
|
Harbi helal olsun baya iyi gitmissin ozan. O bariyerlerin aradan geciste baya iyi. hele ilkinde hızlı da girmissin araya. kontrol. iyi
|
| | |
| | #20 |
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004
|
Teşekkürler. ![]() X5 ciddi iyi idi, 3 tekere kalktığı bir resim var. Benim de var 3 teker resmi ama malum X5'in ağırlık merkezi falan da yüksekte, çok daha ciddi bir yatma var. Adama helal olsun yani ben cesaret edemezdim. Ferhat körfeze yetişemedim zamanında. Artık BMW'yi çok fazla kullanmıyorum, haftasonları turlamak için arada ve inanılmaz keyifli yaa 1,6ymış pehh umrumda değil ![]() Modifiyence bir Körfez yapabilsek isterim ama o biraz daha ciğer ister tabii, daha önce çıkmadım ben körfez'e, orası hızlı autodrom'a göre, alışmak zaman ister, o sorun değil ama 1 set lastiği bitirirsin orada 10 turda.. bitirmesen bile çok dengesiz aşınır sonra yolda kullanılacak hali kalmaz.. Sert 4 tane viraj var alayı sağa dönüyor sol lastikler hemen gider. Eski P6000'leri takabilirim gerçi. İmkan yok imkan |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|