Kayıt Ol Yardım Üye Albümleri Sosyal Gruplar Etiketler Arama Bugünkü Mesajlar Forumu Okunmuş Say Arama

Geri   Modifiyem© > ModifiyeM© Com > Video > Pist, Ralli, F1, Motosiklet

Cevap

Konu Seçenekleri
Eski 12-12-2007, 18:48   #31
Ikon The Verbal Hologram*

|Unique| - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi thekillingroad Mesajı Göster
Hangi salak değiştirdiyse helal olsun o zaman ona.. Böyle manyaklık mı olur?
Yüzlerce arabanın süresinden 5 ile 8 saniye almak gerekecek o zaman, hep böyle değildi çünkü bu.

Neyse o zaman.
Yine de videonun üzerindeki şüpheler koruyor mevcudiyetini. wiki'nin discussion board'unda bile kıyatmetler kopuyor.
Sport Auto 7.50 döndürdü bu arabayı.
Specleri belli olmayan, üzerindeki lastikler slick denilen bir araç 7.38 dönmüş.
Nissan çıkıp kendisi bir footage vermedikçe benim gözümde süresi 7.50'dir ki o da başarısızdır.

Japon otomobili klasiği.. Ortada inanılmaz "veriler"(!) gezip duruyor, sahibi çıkacak mı diye bekliyoruz.. Böyle böyle kaçıncı bu.. Neden inanayım ki, bir tek sebep yok inanmam için.
Videoyu ilk yapan bu süreyi ilk iddia edenden bir açıklama geldiği yok. Nissan oturup doğrulamıyor yalanlamıyor. Şimdi ben Japon düşmanıyım ama değil mi?
Evet

Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi wiki
GT-R Test mules had been spotted on the Nürburgring, frequently alongside a 2006 Porsche 911 Turbo; speculated as being used by Nissan as a benchmark car. Sources had expressed that the car is capable of lapping the Nürburgring in the 7 minute range. Nissan has confirmed a Nurburgring lap time of 7 minutes 38.54 seconds, and have released a video of the lap. The standard Bridgestone POTENZA RE070R run flat tires were used for this. Nissan is reportedly going after the previous lap record of the Porsche Carrera GT.
Şimdi Spec-V'yi merak etmekteyim.

Eski 12-12-2007, 19:32   #32
©

The KrAl - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Otomobil: 9n
7:35'in altına slicklerle inebilme imkanı var denildiydi diye hatırlıyorum bende. std lastiklerle offical zamanı 7.38 GTR'ın.

Eski 12-12-2007, 21:39   #33
Çiko Member

Maxiboost - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Otomobil: hepsi :D
Kullanıcıya MSN yolu ile mesaj gönder
Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi thekillingroad Mesajı Göster
Hangi salak değiştirdiyse helal olsun o zaman ona.. Böyle manyaklık mı olur?
Yüzlerce arabanın süresinden 5 ile 8 saniye almak gerekecek o zaman, hep böyle değildi çünkü bu.

Neyse o zaman.
Yine de videonun üzerindeki şüpheler koruyor mevcudiyetini. wiki'nin discussion board'unda bile kıyatmetler kopuyor.
Sport Auto 7.50 döndürdü bu arabayı.
Specleri belli olmayan, üzerindeki lastikler slick denilen bir araç 7.38 dönmüş.
Nissan çıkıp kendisi bir footage vermedikçe benim gözümde süresi 7.50'dir ki o da başarısızdır.

Japon otomobili klasiği.. Ortada inanılmaz "veriler"(!) gezip duruyor, sahibi çıkacak mı diye bekliyoruz.. Böyle böyle kaçıncı bu.. Neden inanayım ki, bir tek sebep yok inanmam için.
Videoyu ilk yapan bu süreyi ilk iddia edenden bir açıklama geldiği yok. Nissan oturup doğrulamıyor yalanlamıyor. Şimdi ben Japon düşmanıyım ama değil mi?
şimdi okudum sonradan yazılanları nissan doğrulamış süreyi slick yok potenza varmış alıntı sahibi wiki yazıo

Does your heart beats in RPM's???
Maxiboost Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Cevap

Bookmarks

Konu Seçenekleri

Mesaj Kuralları