"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #21 | |
| naturally aspirated only | Alıntı:
![]() ![]() | |
| | |
| | #22 |
| Tamed Racing Driver Kayıt Tarihi: 17-09-2006
|
yutube un sayacına göre 42-43 gibi bitiyo. ve ıslak gösterilen yerlerde görüntü çok rezalet, pistin görünebildiği bikaç saniyede de pist gayet kuru görünüyo ![]() ama araba süper gene de.
__________________ |
| | |
| | #23 |
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004
|
Arabanın düzlük performansı çok iyi.. E 480bhp.. Olsun o kadar. Bunun yanında yol tutuş iddiası daha az bana göre. Eski Skyline'lar çok daha düşük güç ile daha iyi iş yapıyordu Ring'de. Youtube'un sayacına bakmıyorum Bertan. Kendi sayaçları, başlamadan 5-6s kadar önce bitiriyor.. Hayret nasıl dikkatinizi çekmedi.. ![]() 7.43'te dönüyor ve bence bu hızlanmaya sahip bir araba için, öyle ouf pouf harika bir süre değil. Bu kıvamda bir araba için iyi bir süre, o kadar. |
| | |
| | #24 |
| ...TeaM RiDeRS... Kayıt Tarihi: 04-05-2004 Şehir: İstanbul/Merter Yaş: 28 Otomobil: Impreza Gt
|
bana 7.43,5 gibi geldi ama neyse
__________________ |
| | |
| | #25 | |
| Doctor | Alıntı:
ringte süreler başlangıcın 5-6 sn gerisindeki finish çizgisinden ölçülüyorki zaten.bazı f1 pistlerindede sürenin başladığı ve durdurulduğu çizgi farklı.bildiğimiz bütün nürburgring sürelerinde başlama noktası bitiş noktasının önünde.videoda bir gariplik yok.7:38 dönülen süre
__________________ Gönül istiyorki,sevip sevilirken bir mucize olsa zaman dursa... Mesajı son düzenleyen initial-d : 12-12-2007 - 07:07 | |
| | |
| | #26 | |
| Çiko Member | Alıntı:
![]() iide başlama ve bitiş nie farklı olsun ki?
__________________ ![]() Does your heart beats in RPM's??? | |
| | |
| | #27 |
| Doctor | sebebini bende bilmiyorum ama diğer süre tutulan ring videolarınada bakarsanız hepsi bu videodaki gibi başlayıp son sağ virajı dönünce geçilen çizgide bitiyor.sebebi belirsiz ama 7:38 kesin
__________________ Gönül istiyorki,sevip sevilirken bir mucize olsa zaman dursa... |
| | |
| | #28 |
| Doctor | pagani zondanın 7:27 lik süresindede bütün videolardada başlangıç ve bitiş çizgisi bu videodaki ile aynı. bu arada 473 hp gtr ın yeni süresi 7:35 ![]() 480 hp ve 1720 kg ağırlığına rağmen düzlüklerde sadece paganiden yavaş kalıyor.virajlı bölümlerde aynı performansi sergilediğini görürsünüz videoları yanyana koyarsanız. önündeki araçların en güçsüzü 530 hp porsche gt2,arkasındaki araçlarsa carrera gt,veyron,lp640,clk dtm amg,599 gibi araçlar.önünde ve arkasında bayaaa bi sıra boyunca onun kilosunda araçta yok.(veyron hariç).yalnızca listede 415 hp gt3 sırıtıyor 7:39 la ki oda 1395 kgyaptığı süre kilo sunun ağırlığına ve gücüne oranla mükemmel.1300 kg civarında bir versiyonu olmuş olsa(V spec-nür gibi ) 480 hp ile neler yapabileciğini varın siz düşünün.
__________________ Gönül istiyorki,sevip sevilirken bir mucize olsa zaman dursa... Mesajı son düzenleyen initial-d : 12-12-2007 - 07:52 |
| | |
| | #29 | |
| Çiko Member | Alıntı:
haha buna yuh derim gelsede bi binsek ![]() ![]()
__________________ ![]() Does your heart beats in RPM's??? | |
| | |
| | #30 |
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004
|
Hangi salak değiştirdiyse helal olsun o zaman ona.. Böyle manyaklık mı olur? Yüzlerce arabanın süresinden 5 ile 8 saniye almak gerekecek o zaman, hep böyle değildi çünkü bu. Neyse o zaman. Yine de videonun üzerindeki şüpheler koruyor mevcudiyetini. wiki'nin discussion board'unda bile kıyatmetler kopuyor. Sport Auto 7.50 döndürdü bu arabayı. Specleri belli olmayan, üzerindeki lastikler slick denilen bir araç 7.38 dönmüş. Nissan çıkıp kendisi bir footage vermedikçe benim gözümde süresi 7.50'dir ki o da başarısızdır. Japon otomobili klasiği.. Ortada inanılmaz "veriler"(!) gezip duruyor, sahibi çıkacak mı diye bekliyoruz.. Böyle böyle kaçıncı bu.. Neden inanayım ki, bir tek sebep yok inanmam için. Videoyu ilk yapan bu süreyi ilk iddia edenden bir açıklama geldiği yok. Nissan oturup doğrulamıyor yalanlamıyor. Şimdi ben Japon düşmanıyım ama değil mi? Mesajı son düzenleyen thekillingroad : 12-12-2007 - 14:19 |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|