"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #12 |
| Gökhan Kayıt Tarihi: 30-04-2006 Şehir: KSK Otomobil: Vectra GT |
Eskisi 1355 kg'mış, bu demekki 1230 kg. Kilosu baya iyi olmuş yani. Tam yarış arabası olmuş hoşuma gitti. Tabi şöyle bir durum da var ![]() 8:14 --- 150.12 km/h -- Steinmetz Opel Astra OPC, 285 PS/1418 kg (sport auto Tuning 07) Mesajı son düzenleyen VeNoM_35 : 23-07-2008 - 18:42. |
| | |
| | #13 |
| naturally aspirated only |
maşallah
|
| | |
| | #14 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 07-03-2007 |
birazda gücü arttırsalardı bari bi 250 255 falan olsaydı
|
| | |
| | #15 | |
| naturally aspirated only | Alıntı:
keşke 260-280 hplerde çıksydı r26r | |
| | |
| | #16 |
| renaultsport |
ağırlık olarak yaklaşabildiğim kadar yaklaşacam... koydum kafaya |
| | |
| | #17 |
| kırmızının hatrı var... Kayıt Tarihi: 09-04-2006 Şehir: istanbul Yaş: 24 Otomobil: 74 camaro - astra |
göktuğ zaten eğer o roll bar lardan almassan gözüme gözükme bu senin arabaya cuk diye oturur inanılmaz olur :Ç sonrada dolaştırırsın dimi beni :Ç
|
| | |
| | #18 |
| renaultsport |
o rollbar nasıl gelir tr ye bilmiyorum |
| | |
| | #19 |
| kırmızının hatrı var... Kayıt Tarihi: 09-04-2006 Şehir: istanbul Yaş: 24 Otomobil: 74 camaro - astra |
parça parça evimin custon su borusu diycen getiricen ![]() hayatımda hiç megane rs e binmedim hele en istediğim şeyde oz jantları olması intakekiti olması coiloverlı olması ve yurt dışından bin bir zevkle getirdiği ürünü gümrükte takılı kalıp tanıdığımız bir gümrükçü sayesinde çekilmesi neyse çok uzattım ama keşke şöyle özelliklere sahip rsli bir arkadaşım olsada gezdirse beni ![]() |
| | |
| | #20 | |
| naturally aspirated only | Alıntı:
![]() arka koltukları filanda sökücenmi | |
| | |
| Reklam |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| 17s, megane, nürburgring, r26r, round |
| Konu Seçenekleri | |
|