"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Fordcu | Kawasaki er6-f Eskişehir yolu
Eskişehir yolunda çekildi, ilk 30 saniye pek bir şey yok. Sonra art arda dört geçiş var. 3.geçiş sağlama ve şehirlerarası yolda sağlama yapılmasını tasvip etmiyoruz ama neyse |
| | |
| | #2 |
| Freddy Kruegger Kayıt Tarihi: 19-06-2005 Şehir: Ankara Yaş: 22 Otomobil: BMW 3 18i e46
|
o saglama cok tehlıkelı olmus araba surucusu bır an dalsa kendınızı sarampolde bulurdunuz. yanlız yol cok guzel tam motosıkletın en ıyı suruldugu yerler tatlı vıraj ![]() eslısehırın ne tarafı burası bozuyuk bılecık arası yola benzettım ıkı hafta once o yola gıtmıstım de ben de motorla |
| | |
| | #3 |
| Fordcu |
Tam bilemiyorum ama videonun çekildiği yerden 20 dakika sonra sağ tarafta ufak bir Petrol Ofisinde çay molası vermişiz. (Yönümüz Eskişehir'e doğru)
|
| | |
| | #4 | |
| Freddy Kruegger Kayıt Tarihi: 19-06-2005 Şehir: Ankara Yaş: 22 Otomobil: BMW 3 18i e46
| Alıntı:
cunku eskisehire ankaradan gıdınce yol tamamen dumduz gıcık bır yol. İstanbul tarafından geliyorsanız eskısehıre o zaman benım dedıgım bozuyuk bılecık arası olan yol olması lazım. o yol cıdden guzel motosıklet kullanmak ıcın. | |
| | |
| | #5 |
| Fordcu |
Evet İstanbul tarafından Gerçekten genel olarak güzel bir yoldu.
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|