"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| TeScOMaNiAc Kayıt Tarihi: 01-06-2005 Yaş: 28 | ![]() Start İlk Viraj = |
| | |
| | #2 |
| MdfyM Team Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: Antalya Yaş: 26 | Re: Formula 1 İstanbul Park 2007 Start ve İlk Viraj
ah beyaw bu sefer inşallah mayısda canlı canlı yaşaycam bu heyecanı
__________________ |
| | |
| | #3 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 16-03-2007 | Re: Formula 1 İstanbul Park 2007 Start ve İlk Viraj
elıne saglık
|
| | |
| | #4 |
| membran member Kayıt Tarihi: 24-06-2006 Şehir: darfur Yaş: 23 Otomobil: 4 tekerli kara taşıtı | Re: Formula 1 İstanbul Park 2007 Start ve İlk Viraj
birileri kulagını kapatıyo rahatsız olmuşlar
__________________ Close your eyes.. Let me kiss you.. |
| | |
| | #5 |
| MdfyM Team | Re: Formula 1 İstanbul Park 2007 Start ve İlk Viraj
Aslında yarışın özeti için burayı izlemek yeterli. Hamilton'ın lastik şanssızlığı dışında sıkıcı yarışta anlatılacak pek birşey yok.
__________________ www.OTVYEHAYIR.com |
| | |
| | #6 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 13-09-2006 Şehir: İzmir Yaş: 29 Otomobil: corolla d4d mmt |
arkadaşlar arıyorum ama bulamıyorum . bir konu vardı ,, istanbul park yarış en iyi nereden izlenir gibi bir içeriği vardı. yeni konu açmayayım diye buraya yazıyorum , topici bilen varsa atabilir mi ya da çim alan ,, bronz tribün olabilir , tavsiyeniz var mı ?
|
| | |
| | #7 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 23-04-2008 |
güzel video paylaşım için teşekkürler
|
| | |
| | #8 |
| fëanor Kayıt Tarihi: 10-05-2004 Yaş: 22 | videolar çalışmıyor bile,önce bi tıkla videoya sonra kopyala/yapıştır.
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|