"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #21 |
| 400D | Re: yrv-t +250kmh (*!*) tam benlik o zaman ben biaraştiriim bizim tarfta bayisi var mı?varmış özgülen otomotiv dioyor araştırayım bakalım ne çıkacak
__________________ Canon Nikon kardeştir, ayrım yapan kalleştir... Mesajı son düzenleyen hkn017 : 14-08-2007 - 20:47. Sebep: bayiii |
| |
| | #22 |
| ***2.ÇARKÇI*** | Re: yrv-t +250kmh (*!*) araba manuelse degerler dogru cıkar ![]() otomatıkse ıs sana kalıyor... duzgun dyno yok auto ya gore
__________________ |
| |
| | #23 | |
| R.I.P WRX Kayıt Tarihi: 08-06-2004 Yaş: 20 | Re: yrv-t +250kmh (*!*) Alıntı:
Alt devirlerde güçlü olabilir ama peak verisinden fazlasını veremez. KAldıki 400+nm geçiyor abi yapma gözünü seveyim 1.3 arabaya 2000 devre gelmeden 2bar bastırsan o kadar güç çıkaramaz ![]() Bu dyno kayserideydi yanılmıyorsam değil mi ? Daha öncede bir caddy ölçümünü görmü$tüm. beygirini hatırlamıyorum ama araba 1095 devirde 490nm çıkarmı$tı. Mantıklı değil | |
| |
| | #24 |
| Gökhan Kayıt Tarihi: 30-04-2006 Şehir: KSK Otomobil: Vectra GT | Re: yrv-t +250kmh (*!*) Kesin hata var yani tork, hp, teker gücü, grafikteki o 3500 devirdeki bosluk... hazır deneme süresinde iken paşaoğlunun dynoya çık bakalım bide barış. Birde o 3500 devirdeki düşüşü hissediyormusun? Yani araba orda 50 hpye düşmüş güya dynoda, orda deli gibi kesilmesi lazım yolda giderken.
|
| |
| | #25 | |
| ***2.ÇARKÇI*** | Re: yrv-t +250kmh (*!*) Alıntı:
![]() ++ nerde tr de var mı oyle dıno? ++ ıstanbulda bu dyno..ve onno da aynı dynodan alıcak
__________________ | |
| |
| | #26 | |
| ***2.ÇARKÇI*** | Re: yrv-t +250kmh (*!*) Alıntı:
![]() otomatıkte olcum yapılabılyor sadece o bosluklar vıtes atısları ![]() dedım ya boslukları degıl stabıl grafıge bakın dıye paşa haklıymıus tr de otomatık olcum olmaz yanlıs yorumlar cıkar dıye..
__________________ | |
| |
| | #27 |
| BNG & VTEC | Re: yrv-t +250kmh (*!*) maşallah barış ![]() benım araba kadar ıyı olmasada işte fena deyıl ![]() |
| |
| | #28 |
| ***2.ÇARKÇI*** | Re: yrv-t +250kmh (*!*) bakın ne yazmısım ılk mesajda ... """tork bıraz sacmaladı vıtes gecıslerınden dolayı... sadece grafık ve guc artıslarına bakalım tekerlek gucu belkı dogru olabılır dıger gucler eksık cıktı 30derecede olctuk hehae ) vıteslerdekı anı dususlerı dıkkate almayın ("""" ![]() ** adam cok basınca gaza bır alt vıtese attı orda..o bosluk o
__________________ |
| |
| | #29 |
| ***2.ÇARKÇI*** | Re: yrv-t +250kmh (*!*) senın arabadan cok wheel power var orda kamer ıttıreyım mı haeuhaehhae ![]() saolasın kanka.. ıst.a ne zaman gelıyosn
__________________ |
| |
| | #30 |
| BNG & VTEC | Re: yrv-t +250kmh (*!*) ![]() deli![]() valla çok istiyorum arabayla gelmeyi ![]() gercı janttan sonrada gıtmemeye basladı moralım bozuldu ![]() vtec 2 le 3.vıtes sonuna kadar gelebıldım sonra uzadı gıttı o |
| |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|