"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #11 |
| ***2.ÇARKÇI*** | Re: yrv-t +250kmh (*!*)
fotoları ekledım
__________________ |
| | |
| | #12 |
| ...TeaM RiDeRS... Kayıt Tarihi: 04-05-2004 Şehir: İstanbul/Merter Yaş: 28 Otomobil: Impreza Gt | Re: yrv-t +250kmh (*!*) Yok kanka bu ilk hali 1 sene önce
__________________ www.otvyehayir.com |
| | |
| | #13 |
| ...TeaM RiDeRS... Kayıt Tarihi: 04-05-2004 Şehir: İstanbul/Merter Yaş: 28 Otomobil: Impreza Gt | Re: yrv-t +250kmh (*!*)
tekere 117 vermiş öpte başına koy ben 145 verdimdi
__________________ www.otvyehayir.com |
| | |
| | #14 |
| ***2.ÇARKÇI*** | Re: yrv-t +250kmh (*!*) hatırlamıstım zaten heaheah
__________________ |
| | |
| | #15 |
| ***2.ÇARKÇI*** | Re: yrv-t +250kmh (*!*) abı ıste orda sacmalık.. yahu kayıp yok gıbı ![]() eksoz eksı veremeyecegı bov 10-15 hp calamayacagına gore... eksık cıktı ![]() onno da cıkar foyası o da bu dynolardan alıcakmıs ama fan sart..
__________________ |
| | |
| | #16 |
| ***2.ÇARKÇI*** | Re: yrv-t +250kmh (*!*)
grafıkten anlasılacagı gıbı anahat olarak bakarsak duzlemıs bayag ![]() bıde yakıt sarfıyatına bakalım... ![]() nede olsa 100mılyon 3.5bg 99mılyon yakıt tasarrufu
__________________ |
| | |
| | #18 |
| R.I.P WRX Kayıt Tarihi: 08-06-2004 Yaş: 20 | Re: yrv-t +250kmh (*!*)
dyno sonucu komik . Aktarmada %4-5 kayıp var ayıp denen bir$ey var yani birde tork ![]() ben olsaydım para ödemezdim Barı$ |
| | |
| | #19 |
| Pişman Değilim | Re: yrv-t +250kmh (*!*)
250 km/h görünce yeşillenecek buralar diye bi hesvesle izledim videoyu
__________________ |
| | |
| | #20 | |||
| ***2.ÇARKÇI*** | Re: yrv-t +250kmh (*!*) Alıntı:
![]() Alıntı:
takılabılıyor. tavsıye ederım alt devırın oluyse ![]() Alıntı:
ekonomı olayına da bakıcam .. 1ayı var daha ![]() pekı guc ve egrı? sıcaklık felakettı fan olmayınca eksık cıktı guc normaldır..wheel power bı dogrudur dıgerlerı eksık.. ![]() abı otomatık arabayla hıc dynoya cıktın mı? onu da sorayım
__________________ | |||
| | |
| Reklam |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|