"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| BNG & VTEC | renault cu olanlar ve olmayanlar buraya:)
f1 aracı dynoda http://videos.streetfire.net/hottest...C95B0C3293.htm
__________________ |
| | |
| | #2 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 22-05-2005 Yaş: 21
| Re: renault cu olanlar ve olmayanlar buraya:)
fena ses cıkıo beeaa...
|
| | |
| | #3 |
| Ceramonies | Re: renault cu olanlar ve olmayanlar buraya:)
biri bana o püskürttüğü şey benzin değil desin!!!
|
| | |
| | #4 |
| www.otvyehayir.com Kayıt Tarihi: 24-05-2006 Şehir: İstanbul Otomobil: CBR1000RR Vectra Elegance
Bu bu nedir bu Paylaşım için teşekkürler.
|
| | |
| | #5 |
| Accord 2,4 190hp 240nm Kayıt Tarihi: 28-11-2004 Yaş: 28
obaaaa ne güzel şeymiş bu be...
__________________ İLKAY |
| | |
| | #6 |
| xxxcanxxx Kayıt Tarihi: 28-10-2005 Yaş: 28
paylaşım için saol.. aklıma bi şey takıldı f1 araçlarının motoru 2 zamanlımı yoksa 4 zamanlımı.. neyime gerek niye soruyorum anlamadım ama merak ettim birden WRC araçları genelde 2 zamanlı oluyor.. ama F1 ??? |
| | |
| | #7 |
| ÜzgünBakanÜye | Re: renault cu olanlar ve olmayanlar buraya:)
Su soğutmalı motor olabilir mi ki Bende anlamam ama benzini püskürtmezler heralde |
| | |
| | #8 |
| '95 | Re: renault cu olanlar ve olmayanlar buraya:)
2004 Renault F1 motoru sanıyorum B versiyonu,Tabii ki 4 zamanlı motordur,su soğutmalıdır elbette 2 zamanlı motorlardan çok yüksek verim alamazsın,WRC'de iki zamanlı motor olamaz,bu çok garip olur,çünkü iki zamanlı motorlar basit benzinli aletler;tekne motorları,motorsikletler,motorlu testere,motorlu tırpan gibi aletlerde kullanılıyor..Yani binek bir otomobil için yetersiz kalabilir 2 zamanlı motor..Ayrıca bu dyno değil,motorun yarış simülasyonu..İlk başta pitten çıkış sonra hızlanıyor,devir oynuyor vs..Püskürtülen benzin olamaz,büyük ihtimalle hava püskürtülüyor..Yanılıyor olabilirim Gazla doğru orantılı çünkü..Dizel olsa yakıtı püskürtüyor sıkıştırıp patlatıyor diyecem ama biliyorum dizel değil..Araştırmak lazım,açıkta bir yanma olamaz..
__________________ Skyline GT-R Mesajı son düzenleyen VSO : 10-07-2006 - 18:28 |
| | |
| | #9 |
| xxxcanxxx Kayıt Tarihi: 28-10-2005 Yaş: 28
ama benim bildiğim kadarıyla yarış arabalarında 2 zamanlı motor kullanılıyor bunun sebebide çabuk hızlanması dez avantajı ise bir parça yakıtı yakamadan dışarı atıyor diye biliyorum o zaman hemen araştırma yapalım ögrenelim paylaşalım http://tr.wikipedia.org/wiki/2_Zamanl%C4%B1_motor öğredim ben yanlış biliyormuşum VSO haklıymış arkadaşlar... Mesajı son düzenleyen cantoksoy : 11-07-2006 - 11:33 |
| | |
| | #10 | |
| '95 | Re: renault cu olanlar ve olmayanlar buraya:) Alıntı:
__________________ Skyline GT-R | |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|