"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| powered by japan | nosss patlıyo!!mustang cobra dınamoda!!
__________________ |
| | |
| | #2 |
| Ikon The Verbal Hologram* Kayıt Tarihi: 05-07-2005
| Re: nosss patlıyo!!mustang cobra dınamoda!!
bu video yalan... (ya da bana öle gelio)
__________________ ![]() |
| | |
| | #3 |
| powered by japan | Re: nosss patlıyo!!mustang cobra dınamoda!!
bılmıyom aha bole bısey ..sankı nos patlamamıs orada arabanın parcalar cok zorlanmıs nos yuzunen belkıde baska seyler zarar gormus olabılır!!(bu arada ımzaan benden o makınenın beygırı kadar cok artı aldı)
__________________ |
| | |
| | #4 |
| Ikon The Verbal Hologram* Kayıt Tarihi: 05-07-2005
eauheau ewt imzam güzeldir... ben videoya inanmadım çünkü patlama efekti pek gerçekçi diil... yani sanki bi montaj var gibi... patladığı an adam kamerayı aşağıya indirio direk yani ööle bi refleks olamaz bence patlamanın yalan olduğunu belli etmemek için direk aşağıya indirio kamerayı... ayrıca karşıdaki adam da sabit duruo hiç kaçmak için bi gayret yok elemanda... bilmiom valla bence yalan...
__________________ ![]() |
| | |
| | #5 |
| .... | Re: nosss patlıyo!!mustang cobra dınamoda!!
patlama efektine inanmadım.. Kapalı alan sayılır o insanların o kdr rahat dawranması garip..ayrıca patlamadan sonra o filtre ve borular vs cok sıcak olmalı nasıl elleriyle dokunuyorlar
__________________ [Kurallara Aykırı İmza Boyutu] Tıklayın |
| | |
| | #6 |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 25-06-2005 Yaş: 23
fotomontaj değil tamamen gerçek premier de inceledim. kendim digital montaj üzerine işim olduğu için bilirim gerçekmi değil mi tamamen gerçek 2. slow gösteriyolar orda kareler zayıf yanılmayın.
|
| | |
| | #7 |
| 1/10 rc user Kayıt Tarihi: 07-05-2004 Yaş: 23
aslında bana da patlama fake gibi geldi.ama motorun durumunu görünce
|
| | |
| | #8 |
| [HobbyRC] Kayıt Tarihi: 05-05-2004 Yaş: 31
bence tamamen asılsız bir video, patlama esnasında arabanın arka sol tarafınfa birisi ayakta duruyor fakat patlama anında sanki birşey olmamış gibi elindeki makinayla çekime devam ediyor, insan bi ürker dimi
__________________ HobbyRC 100km hıza sadece 2 saniyede |
| | |
| | #9 |
| -ß&Ď- Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Yaş: 23
-Bilmem gerçek mi değil mi anlıyamadım,kameramanın ayığana parçalar falan sıçrıyor o anda ve motor kısmıda ortada ama bilmiorum tabiki yalan da olabilir..
__________________ -BİRİLERİ YAKMAKTAN SÖZ EDİYOR BU SEMTİ TANIŞMAK İSTİYORUM NE KADAR YÜREKLİ .. |
| | |
| | #10 |
| Respect Mini Domination | Re: nosss patlıyo!!mustang cobra dınamoda!!
Gercek bu ne fake i? Herkez nosla patlamis araba goruyor hergun ondan fakemi gercekmi anliyor. Adamlar herseyi cekmis kapat ortada parcalar ortada.
Mesajı son düzenleyen capoeira : 06-08-2005 - 23:03 |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|